Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2021, 19:29
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Lucia Silent Killer Szabová: Pri nácviku som uspala vlastného brata. Nestihol odklepať (Videorozhovor)

REFRESHER MMA
Uložiť Uložené

Pozvanie do Refresher obývačky prijala slovenská MMA zápasníčka Lucia Silent Killer Szabová.

Keď sa bijú v klietke muži, pripravujú sa po stránke stratégie aj fyzicky, v prípade žien je to však iné – do MMA zápasov vstupujú s cieľom zneškodniť súperku akýmkoľvek spôsobom. Túto teóriu, ktorú pôvodne rozšírili zakladatelia organizácie Oktagon MMA, nám v rozhovore potvrdila aj bojovníčka Lucia Szabová. „Zapne sa mi autopilot a idem čisto pocitovo,“ povedala. Dodáva, že obzvlášť ju vedia pred duelmi vytočiť súperky, ktoré sa jej vysmievajú do tváre. 

Lucia prezradila, že už mala možnosť biť sa v klietke s mužmi, ktorí si dávali pozor, aby jej neublížili, ale aj s takými, ktorí demonštrovali svoju silu. Upozorňuje, že mužská a ženská fyzická sila je neporovnateľná, preto nemala dobrý pocit, keď sa jej niektorí snažili dokazovať svoje ego. 

S MMA zápasníčkou sme sa porozprávali o tom, prečo si väčšinou spätne neprezerá svoje zápasy, či si občas poplače a aké sú jej záľuby mimo športu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia