Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2021, 21:45
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Sexy milfka miluje svojho manžela, túži však po inom mužovi a nezáväznom sexe. Netflix láka na šteklivý seriál

Sexy milfka miluje svojho manžela, túži však po inom mužovi a nezáväznom sexe. Netflix láka na šteklivý seriál
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SEX/LIFE
Uložiť Uložené

Sex/Life sa na Netflix dostane 25. júna.

Billie Connelly (Sarah Shahi) je 40-ročná mamka a milujúca manželka. Užíva si život, no neustále sa vracia do obdobia svojej mladosti, keď jej istý muž zlomil srdce. Založí si teda denník a vracia sa k svojmu niekdajšiemu ja, ktoré bolo oveľa odvážnejšie a túžilo po sexuálnych fantáziách. Jej život sa skomplikuje vo chvíli, keď si denník prečíta jej manžel.

Odporúčané
CINEMAX nám prezradil, či budú zdražovať vstupenky, aké filmy uvidíme v kinách a kto skutočne na Slovensku zarába na filmoch CINEMAX nám prezradil, či budú zdražovať vstupenky, aké filmy uvidíme v kinách a kto skutočne na Slovensku zarába na filmoch 5. júna 2021, 12:30

Namiesto hádky však príde pochopenie a manžel sa rozhodne, že chce s Billie zažiť všetko, o čom fantazíruje. Situácia sa skomplikuje ešte viac v momente, keď sa do jej života vráti muž, o ktorom kedysi snívala. Dokáže skombinovať šťastie, svoje sexuálne chúťky a manželské/materinské povinnosti?

Zvyšok hereckého osadenstva je neznámy, takže sa v seriáli Sex/Life budeme pozerať na čerstvé tváre. Prvá séria bude mať 8 epizód a na Netflixe sa ich dočkáme už 25. júna. 

Domov
Zdieľať
Diskusia