Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2021, 11:07
Čas čítania 0:34
Richard Bonde

Na čele Lil Uziho Verta sa už nevyníma 24-miliónový diamant. Zo strachu o vlastný život si ho dal odstrániť

Na čele Lil Uziho Verta sa už nevyníma 24-miliónový diamant. Zo strachu o vlastný život si ho dal odstrániť
Zdroj: Rich Fury/Getty Images for iHeartMedia
HUDBA RAP
Uložiť Uložené

Jeho hlava je po novom o takmer 20 miliónov eur lacnejšia.

Americký raper Lil Uzi Vert si dal začiatkom februára do svojho čela implantovať ružový diamant v hodnote približne 24 miliónov dolárov (necelých 20 miliónov eur). Už po niekoľkých dňoch mu však začal spôsobovať komplikácie. Nielenže mu spod neho tiekla krv, ale podľa vlastných slov mu dokonca ohrozoval život.

Odporúčané
Lil Uzi Vert vysvetlil, prečo si nechal do čela implantovať diamant za 24 miliónov. Bojí sa, že by ho stratil Lil Uzi Vert vysvetlil, prečo si nechal do čela implantovať diamant za 24 miliónov. Bojí sa, že by ho stratil 12. februára 2021, 22:13

Podľa najnovších videí na Instagrame je zrejmé, že jeho drahý diamant, ktorý spláca už štyri roky, už v čele implantovaný nemá. Jeho excentrickosť však vďaka jeho blonďavým dredom a potetovanej tvári zostala veľmi vysoko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DJ Akademiks (@akademiks)

Svoj módny „downgrade“ však kompenzuje hudobným „upgradom“. Minulý týždeň zverejnil americký raper a spevák Juice WRLD remix skladby Lucid Dreams, v ktorej rapuje aj exdiamantový Lil Uzi Vert. Skladba bola zverejnená v pôvodnej verzii pred vyše tromi rokmi a hlavným motívom sa nápadne podobá na skladbu Shape of My Heart z roku 1993.

Domov
Zdieľať
Diskusia