Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. mája 2021, 21:39
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Luisa hľadá bezpečnú zónu mimo klubov a neznámych ľudí. Počúvaj novinku Safe

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Raperka Luisa vydáva ďalší singel.

Speváčka a raperka Luisa opäť štartuje svoju aktivitu, keďže sa blíži koncertné leto. Aj ona patrí k interpretom, ktorí svoju kariéru naplno rozbehli pár mesiacov pred pandémiou, preto sa bude chcieť čo najskôr vrátiť do starých koľají, aby sa pripomenula poslucháčom aj naživo.

Počas lockdownu vydala sólový projekt Virgo, ktorý bol definíciou jej doterajšej tvorby – teda v prvom rade temný a založený na lyrickej stránke. V textoch síce nechýba ženskosť, nie však z pohľadu, na aký sme boli v rámci domáceho rapu doteraz zvyknutí.

Aj novinka s názvom Safe sa nesie v podobnej atmosfére, zároveň je pravdepodobne zrkadlom aktuálneho psychického rozpoloženia interpretky z Bratislavy. 

Odporúčané
Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) 19. júna 2020, 8:57

Luisa síce zanedbáva disciplínu videoklipov, fanúšikovia ju však napriek tomu naďalej podporujú, dôkazom čoho je aj napriek zníženej aktivite slušný počet mesačných poslucháčov v rebríčkoch Spotify.

K aktuálnym 33-tisíc pravidelným poslucháčom jej dopomohol aj úspech nedávno vydanej skladby Pussycat. Členka CBG aj naďalej vydáva skladby pod vydavateľstvom Universal Music.

Domov
Zdieľať
Diskusia