Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2021, 15:01
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

VIDEO: Agresívny Čech hodil policajtku o stenu a vrazil jej do tváre, druhú udrel do spánku. Napomenuli ho, keď močil

ZAUJÍMAVOSTI POLÍCIA ČR
Uložiť Uložené

Obidve policajtky sú zranené.

Na zázname zo 14. mája vidíme, ako neznámy muž v Brne vo veku približne 35 rokov napadol dvojicu mestských policajtiek. Tie ho upozornili na to, že nemôže močiť na verejnosti. Muž sa pred policajtkami pokúsil utiecť, no keď sa mu to nepodarilo, zaútočil.

Odporúčané
Heparínový vrah bral pacientov „kus od kusa“. „Neprestal som s tým, pretože mi to prechádzalo,“ povedal Heparínový vrah bral pacientov „kus od kusa“. „Neprestal som s tým, pretože mi to prechádzalo,“ povedal 18. mája 2021, 9:30

Jednu z policajtiek hodil silno do steny, na čo druhá do vzniknutej situácie zasiahla, uvádza iDnes.cz. Ihneď ju však udrel päsťou do spánku. Keď spadla na zem, chcel do nej ešte udrieť. Zastala sa jej však kolegyňa, ktorá sa medzičasom dala dokopy, za čo jej muž vrazil do tváre. Jeho útek z miesta činu zaznamenali aj ďalšie kamery v blízkosti hlavnej vlakovej stanice. Dobehnúť ho chcel aj civilista, ktorému sa to však nepodarilo.

Ženy po útoku previezli do vojenskej nemocnice. Policajtka, na ktorú muž zaútočil dvakrát, má dve zlomeniny tvárových kostí. Druhej páchateľ zlomil prst a spôsobil otras mozgu. V prípade dolapenia a odsúdenia hrozí agresorovi za spáchanie trestného činu násilia voči úradnej osobe 4-ročný trest odňatia slobody. Po mužovi polícia stále pátra.

Domov
Zdieľať
Diskusia