Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. mája 2021, 10:54
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Anna Taylor-Joy cestuje v čase v horore a stáva sa inou ženou. Last Night in Soho bude desivý film, ktorý potrápi tvoj mozog

Anna Taylor-Joy cestuje v čase v horore a stáva sa inou ženou. Last Night in Soho bude desivý film, ktorý potrápi tvoj mozog
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY LAST NIGHT IN SOHO
Uložiť Uložené

Film sa kinopremiéry dočká 22. októbra.

Last Night in Soho je dlhodobo veľmi očakávaný film od režiséra Edgara Wrighta (trilógia Cornetto, Baby Driver). Konečne k nemu vyšiel aj trailer a s nadšením môžeme oznámiť, že film vyzerá veľmi zaujímavo. Pôjde o psychologický horor odohrávajúci sa v súčasnom Londýne. Hlavnú rolu stvárnila Eloise Thomasin McKenzie (židovské dievča z filmu JoJo Rabbit).

Eloise sa nejakým spôsobom dokáže dostať späť v čase, konkrétne do Londýna v 60. rokoch minulého storočia. Tam sa z nej však stáva celkom iná žena (hrá ju Anya Taylor-Joy). Život v minulosti sa jej zapáči natoľko, že začne ovplyvňovať jej výzor aj správanie v súčasnosti. Nepotrvá dlho, kým sa obe časové roviny začnú spájať do jednej a Eloise hrozí veľké nebezpečenstvo. Viac ti napovie skvelý trailer nižšie. 

Odporúčané
Recenzia: Returnal Recenzia: Returnal 6. mája 2021, 9:35

Zdá sa, že nás čaká veľmi zaujímavý a prepracovaný príbeh, ktorý by nám mohol zamotať hlavy. V prvom rade však pôjde o hororový triler v štýle, na aký nie sme u tohto režiséra zvyknutí.

K dvom vyššie spomínaným herečkám sa pripojil aj Matt Smith (Crown). Edgar Wright okrem réžie pracoval aj na scenári, ktorý vytvoril spoločne s Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). Premiéra Last Night in Soho je naplánovaná na 22. október.

Domov
Zdieľať
Diskusia