Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2021 o 17:45
Čas čítania 1:30
Martin Mičuda

Audi osviežilo svoje portfólio. Modely A1, A4, A5, Q7 a Q8 môžu byť po novom vizuálne športovejšie

Audi osviežilo svoje portfólio. Modely A1, A4, A5, Q7 a Q8 môžu byť po novom vizuálne športovejšie
Zdroj: Audi
TECH AUDI AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Voliteľný paket S line competition dodáva viac vizuálnej atraktivity.

Nemecký prémiový výrobca sa rozhodol upraviť viacero zo svojich počinov, čo má za následok, že modely Audi A1, A4, A5, Q7 a Q8 budú po novom vyzerať o čosi športovejšie. Môže za to nový voliteľný paket S line competition, ktorý dodáva viac vizuálneho korenia a približuje tak jednotlivé vozidlá ich športovým eskovým derivátom.

Pre najmenší automobil v portfóliu značky z Ingolstadtu to znamená, že v interiéri modelu A1 sa objaví kontrastné červené prešívanie, športové nárazníky a aj plejáda čiernych exteriérových detailov. Im následne sekunduje čierna strecha mythos black alebo tmavší podklad full-LED svetlometov. Paket následne dodáva modrastý odtieň ascari a špecifické 18" disky. S line competition je dostupný pre verzie 30 TFSI, 35 TFSI a 40 TFSI; posledný spomenutý stupeň si pritom medzičasom polepšil aj v prípade výkonu – agregát 2.0 TSI má totiž po novom až 152 kW/207 koní a 320 Nm.

Audi,
Zdroj: Audi

Obdobnou kúrou prešli aj modely A4 a A5, teda zástupcovia strednej triedy. Automobilka síce na fotografiách komunikuje len karosárske verzie kombi Avant a 5-dverový liftback Sportback, dá sa však predpokladať, že zmeny sa týkajú celého portfólia, teda i sedanu, kupé a kabrioletu. Ich spoločným znakom sú optické športové nárazníky, 19, respektíve 20" disky a tmavé kontrastné detaily: prvky v nárazníku, orámovanie masky, logo, lišty okolo okien, kryty spätných zrkadiel či zadný decentný spojler z vyhotovení S4 a S5.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Domov
Zdieľať
Diskusia