Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2021, 13:08
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Nielen dissy, ale aj bitky a mafiáni pod domom. Speezy spomína na 15-ročný beef s Momom, dnes majú prvú spoločnú skladbu

Nielen dissy, ale aj bitky a mafiáni pod domom. Speezy spomína na 15-ročný beef s Momom, dnes majú prvú spoločnú skladbu
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
HUDBA MAJK SPIRIT MOMO
Uložiť Uložené

Momo vydáva jedenásty album v poradí s názvom MXI. Počúvaj spolupráce s Frayerom Flexkingom, Rytmusom a Majkom Spiritom.

Momov album MXI je v súčasnosti dostupný pre všetkých používateľov streamovacích platforiem a prví šťastlivci už majú doma originálne CD s podpisom. Najviac očakávaní sme mali v súvislosti so skladbami, na ktorých sa objavili Rytmus, Frayer Flexking a Majk Spirit. Prvé dve spomenuté spolupráce vydal Momo ako ochutnávky pred samotným projektom a tretiu máme možnosť počuť práve teraz. 

Majk Spirit v súvislosti s touto skladbou spomína na legendárny beef, ktorý malo H16 s Druhou stranou. Neskôr sa k nemu pridal aj Momo, a ako už mnohí vedia, nezostalo len pri disstrackoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia