Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2021, 17:23
Čas čítania 0:47
Martin Mičuda

BMW neustrážilo svoj nový športový elektromobil i4 M50 s výkonom 530 koní

TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY BMW
Uložiť Uložené

Po nedávnom odhalení nového i4 sa na svetlo sveta chtiac-nechtiac predral aj vrcholný variant divízie M Performance.

Keď nám BMW v marci ukázalo svojho úplne nového člena íčkového portfólia, automobilka zároveň naznačila aj príchod jeho vrcholnej športovej M Performance verzie.

Reč je o elektromobile i4, ktorý zastupuje elektrický 4-dverový derivát k radu 4, no a čuduj sa svete, jeho ohlasovanú emkovú verziu spoznávame skôr, ako sme čakali. Na internete sa totiž objavil údajne uniknutý záber vrcholného vyhotovenia i4 M50.

Odporúčané
Prvý pohľad na elektrické BMW i4 potvrdzuje vertikálnu masku a informuje o dojazde 590 kilometrov Prvý pohľad na elektrické BMW i4 potvrdzuje vertikálnu masku a informuje o dojazde 590 kilometrov 17. marca 2021, 16:39

Oproti klasickému i4 (eDrive40/eDrive35) má verzia M50 agresívnejšie tvarovaný nárazník, čiernu vertikálnu masku s charakteristickou štruktúrou, tmavý podklad svetlometov s technológiou laserlight, čierne kryty spätných zrkadiel či športové disky.

Domov
Zdieľať
Diskusia