Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. mája 2021, 16:22
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Hotel Transylvánia 4 ukončí príbeh príšeriek. Z Draculu a jeho monštier sa v traileri stávajú obyčajní ľudia

Hotel Transylvánia 4 ukončí príbeh príšeriek. Z Draculu a jeho monštier sa v traileri stávajú obyčajní ľudia
Zdroj: Sony Pictures Animation
FILMY A SERIÁLY HOTEL TRANSYLVÁNIA 4
Uložiť Uložené

Sony vydalo prvý trailer pre očakávanú rozprávku Hotel Transylvánia 4.

Hotel Transylvánia 4 bude zrejme posledným dielom v úspešnej animovanej sérii od štúdia Sony Pictures. Jeho dej sa opäť raz zameria na Draculovu rodinu, priateľov a okolité monštrá. Zdá sa, že „hrdinovia“ nebudú ani tak bojovať so zloduchmi ako skôr sami so sebou. Johnny sa ako Draculov zať totiž necíti ako súčasť rodiny.

Odporúčané
Recenzia: Je druhá séria Love, Death & Robots rovnako kvalitná ako prvá alebo ide o sklamanie? Recenzia: Je druhá séria Love, Death & Robots rovnako kvalitná ako prvá alebo ide o sklamanie? 17. mája 2021, 18:31

Myslí si, že je to preto, že je človek a nie príšera ako všetci ostatní. Rozhodne sa teda premeniť na monštrum, čo má však za následok množstvo nešťastných udalostí. Najväčšou z nich je asi fakt, že Dracula a všetky ostatné príšery sa premenia na ľudí. 

Premiéra v kinách je naplánovaná na 23. júl 2021. Štvrtý diel režírujú Jennifer Kluska a Derek Drymon, ktorí vystriedali Genndyho Tartarovského (režíroval prvé tri diely a napísal scenár pre tretí a štvrtý). 

Domov
Zdieľať
Diskusia