Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2021, 14:51
Čas čítania 0:39
Adam Novosad TASR

Sulík hromží na Matoviča: Vyberie sa na výlet do Ameriky, nechá tu Budaja a navrhne navýšiť rozpočet o 3,5 miliardy

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Minister hospodárstva Richard Sulík nepodporí návrh Igora Matoviča na navýšenie štátneho rozpočtu.

Ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi sa nepozdáva spôsob, akým minister financií Igor Matovič navrhol navýšenie štátneho rozpočtu. Matovič podľa neho narýchlo predložil návrh na vláde, ktorým žiada navýšiť rozpočet na tento rok o 3,5 miliardy eur, pričom lídri koaličných strán tento nápad nestihli spoločne prerokovať. Sulík preto skonštatoval, že za Matovičov návrh hlasovať nebude.

Odporúčané
Covid automat: v oranžových okresoch sa budeš môcť najesť aj vnútri reštaurácie Covid automat: v oranžových okresoch sa budeš môcť najesť aj vnútri reštaurácie 13. mája 2021, 13:50

„Neprichádza do úvahy, aby sa v skrátenom legislatívnom konaní rozhodlo o približne 3,4 miliardy eur. Takéto niečo nesmie existovať,“ reagoval rázne minister hospodárstva. Narábanie s verejnými peniazmi podľa neho musí vyzerať zodpovednejšie a jasnejšie, takéto kroky Igora Matoviča vraj nie sú v poriadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia