Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 12:31
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Billie Eilish spieva naživo o nevydarenom vzťahu. O 6 rokov starší partner ju za rok úplne zničil

Billie Eilish spieva naživo o nevydarenom vzťahu. O 6 rokov starší partner ju za rok úplne zničil
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Billie Eilish vydáva živú verziu skladby Your Power, ktorá je najaktuálnejšou ukážkou z chystaného albumu. Ten vyjde už na konci júla.

Speváčka v posledných dňoch a týždňoch plnila titulky mnohých médií vďaka sérii fotografií, ktoré vznikli v spolupráci s módnym magazínom Vogue.

Zatiaľ čo fanúšikovia a hejteri si nevedia vysvetliť, ako je možné, že mladá popová diva si mohla dovoliť nafotiť odvážnejšie zábery, Billie Eilish pripomína, že tu ide najmä o hudbu. Na jej youtubovom kanáli sa objavila živá verzia najnovšej skladby Your Power, ktorá je ukážkou z chystaného projektu Happier Than Ever. V prvom rade ide o dôkaz, že mladá speváčka nie je výplodom mediálneho domu a jej hlas nevygenerovalo žiadne nahrávacie štúdio.

Album sa medzi fanúšikov dostane 30. júla, Billie však bude v nasledujúcich týždňoch poslucháčov zamestnávať a skracovať im čakanie odhaľovaním ďalšieho pripraveného materiálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia