Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021, 19:45
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Fotka Billie Eilish v korzete zlomila rekord. Milión lajkov na Instagrame získala najrýchlejšie v celej histórii platformy

Fotka Billie Eilish v korzete zlomila rekord. Milión lajkov na Instagrame získala najrýchlejšie v celej histórii platformy
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
NEWS BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Billie Eilish uznala, že si fotenie pre Vogue naplno užívala, a outfity si dokonca vyberala sama.

Billie Eilish ohúrila svojimi ženskými krivkami na obálke magazínu Vogue. Speváčka, ktorá doteraz svoju postavu na sociálnych sieťach príliš neukazovala, sa nechala odfotiť vo viacerých odvážnejších pózach a zaujala milióny ľudí vo všetkých kútoch sveta. Fotografie z fotenia pre Vogue nahrala aj na svoj vlastný profil na Instagrame, vďaka čomu si na svoje konto pripísala nový svetový rekord, informuje NME.

Speváčka zverejnila fotku z titulnej stránky Vogue, ktorá jej fanúšikov potešila natoľko, že za menej ako šesť minút si na konto pripísala milión lajkov. Billie si svoj outfit na obálku údajne zvolila sama, a tak očividne trafila do čierneho. V marci dokonca rovnaký rekord prekonala prvýkrát, keď zverejnila fotku svojho nového imidžu s blonďavými vlasmi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BILLIE EILISH (@billieeilish)

Sama speváčka priznala, že sa na fotení cítila úžasne, aj keď v minulosti na takéto fotografie nebola zvyknutá. Vďaka outfitom sa vrátila do minulosti, ale apelovala nimi najmä na dnešnú generáciu mladých ľudí.

Odporúčané
Krásna herečka zrušila Bena Afflecka v zoznamovacej aplikácii, lebo neverila, že je to naozaj on. Herec jej poslal smutné video Krásna herečka zrušila Bena Afflecka v zoznamovacej aplikácii, lebo neverila, že je to naozaj on. Herec jej poslal smutné video 5. mája 2021, 18:01

Len 19-ročná speváčka ľuďom odkázala, aby v živote robili to, čo sa im najviac páči. Na komentáre o tom, prečo by si na titulnej stránke obliekla korzet, keď hlása, aby boli ľudia spokojní so svojimi postavami a telami, len skonštatovala, že každé rozhodnutie ukázať alebo neukázať svoju pokožku je individuálnou záležitosťou. A ona sa tentoraz rozhodla pre korzet, čo by jej nemalo uberať na zaslúženom rešpekte.

Domov
Zdieľať
Diskusia