Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021, 18:01
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Krásna herečka zrušila Bena Afflecka v zoznamovacej aplikácii, lebo neverila, že je to naozaj on. Herec jej poslal smutné video

Krásna herečka zrušila Bena Afflecka v zoznamovacej aplikácii, lebo neverila, že je to naozaj on. Herec jej poslal smutné video
Zdroj: Frazer Harrison/Getty Images
NEWS
Uložiť Uložené

Ben Affleck poslal herečke video, v ktorom jej stručne oznamuje, že nešlo o falošný účet.

Zoznamovacie aplikácie sú plné falošných účtov a používateľov vydávajúcich sa za iných ľudí. Niet preto divu, ak odmietneš uveriť, že si sa zapáčila hollywoodskemu hercovi Benovi Affleckovi, informuje Complex.

Herečka Nivine Jay na svojom TikToku zverejnila video o tom, ako jej v zoznamovacej aplikácii Raya vzniklo spojenie s profilom používajúcim fotografie Bena Afflecka, ale ona, samozrejme, neverila, že ide skutočne o herca, a tak spojenie rovno zrušila.

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound - Amir Yass

Zoznamovacia aplikácia Raya je pritom exkluzívnou sociálnou sieťou, ktorá pôvodne vznikla na nadväzovanie nových vzťahov pre vyššie vrstvy spoločnosti strážiace si svoje súkromie.

Dnes však slúži nielen na randenie, ale aj na nadväzovanie pracovných kontaktov s rôznymi funkciami. Ani tento fakt Nivine Jay nepresvedčil, že sa skutočne zapáčila Benovi Affleckovi. Všetko sa zmenilo vo chvíli, keď si herec všimol, že mu spojenie s pôvabnou herečkou z aplikácie zmizlo.

Odporúčané
Vláda už rokuje o zrušení zákazu vychádzania, nové uvoľňovanie bude oznámené v piatok Vláda už rokuje o zrušení zákazu vychádzania, nové uvoľňovanie bude oznámené v piatok 5. mája 2021, 15:04

Namiesto rezignácie vzal do ruky smartfón a natočil krátke video, v ktorom sa Nivine pýta, prečo si ho z aplikácie odstránila, veď je to skutočne on. Video jej následne poslal na Instagrame, a tak ho ako humorné ospravedlnenie zavesila na TikTok, kde si ľudia okamžite začali zo smutného Bena Afflecka uťahovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia