Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2021, 21:12
Čas čítania 2:53
Tímea Krauszová

Ako mať sex v stiesnenom priestore? Toto sú odporúčania pre ľúbostné hry v aute, kúpeľni či na balkóne

ZAUJÍMAVOSTI AKO MAŤ EŠTE LEPŠÍ SEX EROTIKA SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Od výberu miesta a oblečenia až po konkrétne techniky.

Menšie miesta na sex sú neodmysliteľnou súčasťou ľúbostného života mnohých ľudí. Niektorí z nich sú na auto či kabínku „odsúdení“, pretože inde nemajú dostatočné súkromie. Iní sú exhibicionisti, predstava sexu na mieste, kde to nie je úplne bežné (či dokonca dovolené), ich vzrušuje. 

Nielen pohyb v malom priestore, ale aj spôsob, ako si vybrať správne načasovanie a ako sa vhodne obliecť, aby ťa náhodou nenachytali – to všetko zhrnul Vice v praktickom článku zo série zameranej na „najlepší sex tvojho života“. Hoci ten ti zaručiť nevieme, tu je niekoľko rád, s ktorými zažiješ aj na malom mieste veľa radosti.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris

Oblečenie a techniky

Oblečenie s ľahkým prístupom má dve výhody: po prvé, nemusíš si obrazne povedané vylomiť krk v snahe vyzliecť sa, po druhé, v prípade, že musíte z miesta „činu“ náhle zmiznúť, vieš sa obliecť veľmi rýchlo. Odporúčajú sa šaty a sukne, prípadne nohavice na gumičku (šortky či tepláky), ktoré idú rovnako ľahko dole aj hore. Jednoducho keď počuješ, že sa niekto blíži k vašej kabínke či autu, chceš, aby čo najväčšia časť tvojho tela bola čo najskôr zahalená.

Sex na stiesnených miestach má svoje nevýhody. Predovšetkým ide o to, že potrebuješ dve telá vopchať na zadné sedadlá auta či do malého sprchovacieho kúta. Nezúfaj, ak ohybnosť nie je tvoja silná stránka, pretože si môžeš pomôcť technikami, ktoré zrejme aj tak ovládaš.

Odporúčané
Dizajnové erotické hračky, z ktorých odpadneš. Pri pohľade na ne nepocítiš hanbu, vyzerajú lepšie ako niektoré bytové doplnky Dizajnové erotické hračky, z ktorých odpadneš. Pri pohľade na ne nepocítiš hanbu, vyzerajú lepšie ako niektoré bytové doplnky 6. marca 2021, 14:30

Hoci si to nie všetci myslia, odborníci aj nám v Refresheri opakovane zdôrazňovali, že penetrácia nie je jediná „správna“ možnosť, ako mať sex. Je množstvo techník, ktoré sú plnohodnotné, príjemné a uspokojujúce, ľahko sa robia posediačky aj v stoji.

Nemusíš sa ohýbať do zvláštnych polôh na malom mieste len preto, aby sa to mohlo považovať za tradičný sex. Zvoliť môžeš aj erotické pomôcky, tu je výber tých najbizarnejších, ktoré sme našli v slovenskom sexshope.

Ak hľadáš inšpiráciu k samotným praktikám, nový prieskum o ženskom orgazme ti možno pomôže. Štúdia prináša 4 konkrétne techniky, vďaka ktorým si ženy užijú vaginálny styk naplno a ľahšie dosiahnu orgazmus. 

Ako mať sex v aute

Najdôležitejšie je načasovanie a výber miesta, upozorňuje magazín Vice. Zaparkuj auto mimo špičky na parkovisku alebo si vyber málo frekventované miesto. Aj prítmie vám hrá do karát. Poslúžia vám vraj aj rezidentské oblasti, no tam je väčšia šanca, že vás niekto nachytá. Vyberajte si čas, keď je len málokto vonku – v tomto období to však pri zákaze nočného vychádzania môže byť problém.

Domov
Zdieľať
Diskusia