Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2021, 20:28
Čas čítania 1:07
Kamila Šebestová

Pohojdávanie či párovanie s inou aktivitou. Toto sú 4 techniky, pri ktorých si podľa prieskumu ženy naplno užijú sex

NEWS
Uložiť Uložené

Prieskum radí ženám, ako si najlepšie užiť vaginálny styk. Hovorí o metódach angling, rocking, shallowing a pairing.

Nový prieskum publikovaný v odbornom časopise PLOS One priniesol ženám na celom svete dobré správy. Existuje viac než len jeden spôsob, ako si vychutnať sex. Štúdia prináša konkrétne techniky, vďaka ktorým si ženy užijú vaginálny styk naplno. 

Prieskumu sa zúčastnilo viac než 3000 dospelých žien v širokom rozmedzí veku od 18 do 93 rokov. Z pozorovania pocitov týchto žien vyšli štyri presné metódy, ako uspokojiť ženy. Sú to angling, rocking, shallowing a pairing. Prieskum každú techniku definuje a taktiež hovorí o tom, koľko žien ich má rado.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pixabay/StockSnap/na voľné použitie

Úplne najobľúbenejšia je metóda angling, čo je v preklade „hľadanie správneho uhla“. 87,5 percenta žien v prieskume uviedlo, že sa im páči rotovanie alebo dvíhanie panvy, pri ktorom hľadajú tú najlepšiu pozíciu. 

Druhá obľúbená technika je shallowing, ktorú možno preložiť ako „plytkú penetráciu“. Až 84 percent žien si užíva, keď sa im penis, hračka, jazyk alebo pery sexuálnych partnerov dotýkajú len okraja vagíny. Nejdú teda úplne dnu ani úplne von, čo spôsobuje ženám veľkú rozkoš. 

Ďalšia dobrá technika je podľa respondentiek rocking alebo „pohojdávanie“. 76 percent žien si najviac užíva, ak sa im pri zasunutí do vagíny dotýka penis alebo hračka klitorisu. Majú z toho väčšie potešenie než len z vnútornej penetrácie.

Veľa žien obľubuje aj pairing, teda „párovanie sexu“ s inou aktivitou. Takmer 70 percent respondentiek dosiahne ľahšie orgazmus, keď im počas vaginálnej penetrácie sexuálny partner či partnerka stimuluje klitoris prstom alebo hračkou. 

Informácie získané z prieskumu poskytujú ženám a ich sexuálnym partnerom či partnerkám užitočné rady, ako môže byť vaginálny styk príjemnejší. Prieskum pomôže ženám vymedziť si svoje sexuálne preferencie a komunikovať s partnermi o tom, čo majú rady.

Autori tohto prieskumu spolupracovali s platformou OMGYes, ktorú odporúča aj herečka Emma Watson. Tá obsahuje takmer dvesto inštruktážnych videí, ktoré ženy učia vychutnať si intímne chvíle naplno. 

Odporúčané
Emma Watson s nadšením odporúča stránku, ktorá vysvetľuje, ako funguje ženský orgazmus Emma Watson s nadšením odporúča stránku, ktorá vysvetľuje, ako funguje ženský orgazmus 15. januára 2020, 17:45
Domov
Zdieľať
Diskusia