Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2021, 14:30
Čas čítania 5:17
Tímea Krauszová

Dizajnové erotické hračky, z ktorých odpadneš. Pri pohľade na ne nepocítiš hanbu, vyzerajú lepšie ako niektoré bytové doplnky

Dizajnové erotické hračky, z ktorých odpadneš. Pri pohľade na ne nepocítiš hanbu, vyzerajú lepšie ako niektoré bytové doplnky
Zdroj: Unbound Babes
ZAUJÍMAVOSTI SEXUALITA SEXUÁLNE POMÔCKY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vyberáme tie najkrajšie erotické pomôcky. Skromne.

V slovenských sexshopoch (minimálne v kamenných predajniach) patria medzi vizuálne najkrajšie jednoznačne modernejšie kúsky vibrátorov, ktoré majú jednoduchší dizajn a zvyčajne niekoľko zaujímavých funkcií. Ide o strojovú výrobu a zvyčajne sú krajšie tie, ktoré sa nesnažia podobať na ľudský penis či vagínu.

Ale čo keby si mohol spojiť funkčný vibrátor s minimalistickým a elegantným náhrdelníkom? Čo keby bolo tvoje dildo také krásne, že si ho môžeš vyložiť aj do vitrínky?

Pozlátené prstene, ručne kresané dildá z kremeňa či sklenené análne kolíky s unikátnym dizajnom, to všetko dnes naozaj existuje. Nákup erotických hračiek sa vďaka šikovným tvorcom premení zo skrývanej aktivity, ktorú robíš inkognito, na radostnú púť za rozkošou.

Toto je náš výber najkrajších dostupných sexuálnych pomôcok. Hoci žiadna z nich ti nezaručí spokojný sexuálny život (ten závisí od tvojej spokojnosti a vyrovnanosti ako takej), ide o jedinečné produkty, ktoré latku nastavili vysoko a sú priekopníkmi v nonšalantnom prepojení luxusného dizajnu a živočíšnej rozkoše.

Zažiar pri každej príležitosti a ozdob sa rozkošou

Spoločnosť Crave (v preklade túžiť alebo bažiť po niečom) vytvorila elegantný skvost, ktorý by na prvý pohľad nikto nezaradil medzi erotické hračky. Vesper je vyrobený z nerezového kovu, ide o nenápadnú, necelých 10 centimetrov dlhú tyčku, ktorá v sebe skrýva štyri vibračné režimy.

Odporúčané
Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike Ako dosiahnuť orgazmus stláčaním stehien? Prečítaj si o syntribácii, netradičnej masturbačnej technike 24. apríla 2024, 18:30

Vyberieš si stlačením tlačidla, na vypnutie stačí (ako pri iných vibrátoroch) dlhšie podržať. Zavesený na retiazke pôsobí nenápadne, no tá je odnímateľná, ak náhodou nechceš, aby niekto spoznal, čo ti to v skutočnosti visí na krku.

Samozrejme, vibračné stimulácie si môžu užiť ženy aj muži, no výrobcovia varujú, že nie je vhodný na penetráciu. Okrem dizajnových produktov sa spoločnosť Crave venuje aj vzdelávaniu v oblasti sexuálnej výchovy a rovnoprávnosti žien a mužov. Majú vlastnú nadáciu, ktorá podporuje projekty zamerané na ženské práva, predovšetkým v oblasti násilia na ženách (napríklad ženská obriezka) či sexuálneho vykorisťovania.

Melody má na krku vibrátor Vesper. Je to nenápadná erotická pomôcka schovaná v elegantnom náhrdelníku.
Melody má na krku vibrátor Vesper. Je to nenápadná erotická pomôcka schovaná v elegantnom náhrdelníku. Zdroj: Instagram / @lovecrave via @_melodypk

Webstránka spoločnosti Crave už dlhší čas v EÚ nefunguje (zrejme od zavedenia nových pravidiel GDPR stránku nikto neprepracoval). Môžeš si však ľahko objednať cez Heuréku alebo na Amazone, ktorý odporúčajú aj výrobcovia. Stojí zhruba 70 eur.

Odporúčané
Čo si Slováci kupujú v sexshopoch? Navštívili sme kamenné predajne, aby sme si bizarné kúsky mohli poobzerať zblízka Čo si Slováci kupujú v sexshopoch? Navštívili sme kamenné predajne, aby sme si bizarné kúsky mohli poobzerať zblízka 7. decembra 2020, 14:35

Ozdobiť sa môžeš aj pozlátenými prsteňmi od firmy Unbound (v preklade nespútaný). Výrazný šperk a silný vibrátor v jednom spája jedinečný a odvážny vkus tvorcov s nadšením pre módu.

Vnútri sa schováva maličký motor, dotykom alebo naklonením hornej plochy prsteňa môžeš jednoducho prepínať medzi piatimi vibračnými módmi. Pri tvorbe využili akcelerometer, aký nájdeš aj v mobiloch. Samozrejmosťou je magnetické USB nabíjanie. Navyše je aj vodoodolný, nemusíš sa teda báť poškodenia pri umývaní rúk.

vibrátor
Zdroj: Unbound Babes

Z celej prezentácie prsteňa Palma kričí odviazanosť a nadšenie, neboja sa výrazných farieb a premieňajú kúpu erotickej hračky z nejakej trápnej a skrývanej aktivity na radostnú investíciu do seba. Kúpiť ho môžeš za zhruba 80 eur.

„Všetci prichádzali s vibrátormi prepojenými s bluetoothom, aby ste k nim mohli mať aplikáciu,“ povedala zakladateľka spoločnosti Unbound Polly Rodriguezová pre Dezeen. Hovorí, že ženy zvyčajne na takéto smart hračky reagujú odmietavo, pretože musíš prerušiť svoju chvíľku, prevrátiť sa na bok a šmátrať po mobile. Chcela preto vytvoriť intuitívny dizajn, ktorý by prirodzene reagoval na telo.

Celý tím vývojárov pre Unbound je čisto ženský a sústreďuje sa na skutočne využiteľné vlastnosti, ktoré by ženám priniesli rozkoš. Vibrátor, ktorý máš na prste, môžeš jednoducho využiť na stimuláciu klitorisu pri sexe, teda na niečo, čo podľa Polly Rodriguezovej potrebuje k orgazmu až 70 percent žien.

Odporúčané
Sexuologička: Mám niekoľko mladých mužov v terapii, ktorí nevedia osloviť dievča. O otvorených vzťahoch si myslím svoje (Rozhovor) Sexuologička: Mám niekoľko mladých mužov v terapii, ktorí nevedia osloviť dievča. O otvorených vzťahoch si myslím svoje (Rozhovor) 16. apríla 2020, 16:12

Také krásne, že by poslúžili aj ako bytové doplnky

Umelecké skvosty z prírodných kryštálov a minerálov ohúria aj tých, ktorí inak v liečivú či inú silu kameňov neveria. Ručne vyrobené erotické hračky z dielne Chakrubsu v našom výbere jednoducho chýbať nemohli: majú zmysel pre detail, pôsobia luxusne a ponúkajú ucelený senzorický zážitok.

Nielenže „urobia, čo majú“, ale aj vyzerajú nádherne, majú perfektne vyvážené tvary a vďaka tomu, že sú z prírodného materiálu, sa môžeš vyhrať aj s teplotou: môžeš ich ochladiť pod vodou alebo ohriať v rukách. Výrobcovia dokonca hovoria, že prinášajú nielen sexuálnu rozkoš, ale aj pokoj, uzdravenie a novú energiu. A tomu už hovoríme skvelá ponuka.

Nádherné dildá z prírodných materiálov ťa donútia spomaliť a vychutnávať si svoje telo bez rušivých vibrácií. Nepôjde o rýchlosť, ale o kvalitu.
Nádherné dildá z prírodných materiálov ťa donútia spomaliť a vychutnávať si svoje telo bez rušivých vibrácií. Nepôjde o rýchlosť, ale o kvalitu. Zdroj: Instagram / @chakrubs viac @brittguimond

Názov pochádza zo slova čakra v sanskrite, čo znamená energetické centrum. Znovu ide o značku, za ktorou stoja len ženy a ktorá tvorí výrobky pre ženy, no nemyslíme si, že by ťa toto malo nejako obmedziť. Majú ich na výber niekoľko: z chladného a pokojného ružového kremeňa, tajomného nefritu, neuveriteľne vábneho ametystu a obsidiánu. Postupne pridávajú aj ďalšie farby podľa dostupných zdrojov, pričom produkty sa môžu mierne líšiť, keďže ide o prírodný materiál.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 95017 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako vyzerajú ručne robené dildá zo skla
  • Produkty ktorej značky naučili ženy nanovo milovať svoje telá po traumatickej skúsenosti 
  • Ako vyzerá rodovo neutrálny dizajn erotických hračiek
  • Ako ti minimalistický dizajn kondómov či hračiek môže zjednodušiť sexuálny život
Domov
Zdieľať
Diskusia