Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 13:11
Čas čítania 2:01
Katarína Danková

Poznáš aktuálne trendy v pánskej móde? Vyskladali sme pre teba outfity, ktorými sa môžeš inšpirovať

Poznáš aktuálne trendy v pánskej móde? Vyskladali sme pre teba outfity, ktorými sa môžeš inšpirovať
Zdroj: Unsplash/Clem Oojeghuo
MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Bombery, vrecká, veselé farby i vzory... Vieš, čo je práve IN v pánskej móde a čo sa bude nosiť, keď konečne vyjdeme do ulíc? Toto sú inšpiratívne pánske outfity, ktoré ti možno pomôžu v tom, ako nosiť aktuálne trendy.

Budúcnosť je žiarivá. Minimálne v obliekaní. Každý už má dosť vysedávania doma a zlepšujúca sa pandemická situácia na Slovensku k tomu len prispieva. Čoskoro azda budeme žiť ako predtým. A to sa týka, samozrejme, aj módy.

Odporúčané
Prípravky, ktoré by nemali chýbať medzi kozmetikou každého muža Prípravky, ktoré by nemali chýbať medzi kozmetikou každého muža 9. októbra 2020, 9:16

Dnes sme sa opäť venovali outfitom, no tentoraz pánskym. Trendy nepatria len nežnejšiemu pohlaviu, i vo svete mužov fungujú isté módne zásady. Či sa nimi necháš ovplyvniť, je na tebe. My ti ponúkame výber tých najzaujímavejších trendov na rok 2021. Inšpirovať sa môžeš aj nami vyskladanými outfitmi. 

Bombera

Jeden z must have kúskov v pánskom obliekaní, na jar ako stvorený. Tento nadčasový odev pochádza z letectva a je potomkom zateplených leteckých búnd, ktoré piloti v minulosti nosili.

V dnešných časoch si našiel cestu až na predvádzacie móla módy haute couture, no bomberu obľubujú asi všetci. V jarnom vyhotovení je nesmierne cool a dodáva jemný vojenský nádych. Nás zaujala obojstranná zamatovo-bavlnená bombera od značky Supreme s originálnym dizajnom od kanadského umelca Claytona Pattersona.

Pánsky outfit s bomberou.
Pánsky outfit s bomberou. Zdroj: Supreme, H&M, Zara, Vans, Adidas
Bombera Supreme: 398 €
Mikina H&M: 30 €
Tepláky Zara: 26 €
Tenisky Adidas: 180 €
Vak Vans: 34 €

Voľné nohavice

V covidovom období sa z módy skoro vytratili obtiahnuté nohavice. Vystriedali ich pohodlnejšie voľné. A čím širšie, tým lepšie. Najlepšie vyniknú v neutrálnych zemitých farbách. Materiálovo sú najpohodlnejšie bavlnené či plátenné. Skombinovať ich môžeš napríklad do farebne harmonického outfitu, ako sme to urobili my.

Pánsky outfit so širokými nohavicami.
Pánsky outfit so širokými nohavicami. Zdroj: Zara, H&M, Converse, Pull&Bear
Nohavice Zara: 50 €
Klobúk Zara: 18 €
Košeľa Pull&Bear: 30 €
Tričko H&M: 10 €
Tenisky Converse: 166 €

Vrecká

Vreckový trend pochádza z vojenského či pracovného oblečenia, no svoje uplatnenie nachádza aj v móde. Pracovné či kargo nohavice s mnohými vreckami, ale i iné kusy oblečenia s týmto detailom pôsobia neskutočne trendy a s istou dávkou streetstylu. Okrem toho plnia aj praktickú funkciu, takže ti netreba ani žiadnu tašku či vak.

Pánsky outfit s funkčnými vreckami.
Pánsky outfit s funkčnými vreckami. Zdroj: Zara, Bershka, H&M, Asics, New Era
Nohavice Zara: 30 €
Rolák H&M: 20 €
Rifľová vesta Bershka: 40 €
Tenisky Asics: 130 €
Šiltovka New Era: 32 €

Pastelové farby

Jar plná farieb – a nielen v dámskom šatníku. Pastelové farby v tomto období priam lákajú svojím optimizmom. Neboj sa ich kombinovať dokopy, super spolu ladia a vyniknú naozaj na každom. Tento rok sa okrem pasteliek môžeš tešiť aj na žiarivú neónovú žltú, ktorá je zároveň aj farbou roka. Poradíme ti, že dokonale vynikne so sivou. Nás napríklad na prvý pohľad zaujali pestré tenisky Vans v spolupráci s módnym domom Kenzo.

Pánsky outfit v pastelových farbách.
Pánsky outfit v pastelových farbách. Zdroj: Bershka, H&M, Vans, Pull&Bear
Mikina Pull&Bear: 20 €
Bermudy Pull&Bear: 13 €
Tielko H&M: 5 €
Tenisky Vans x Kenzo: 210 €
Ponožky Vans: 16 €
Šiltovka Vans: 34 €
Mini taška Vans x Kenzo: 130 €

Vzory a potlače

Čím bláznivejšie, tým lepšie. Týmto heslom sa riadili svetové módne domy. Ich pánske kolekcie sú plné farieb, vzorov, potlačí a mozaík. Ak by si tento trend chcel vyskúšať, ale úplne si netrúfaš, začni jednou vzorovanou vecou a ostatné si farebne dolaď. Aj napriek vzoru bude tvoj outfit vyzerať jednoliato a zladene.

Pánsky outfit s potlačou.
Pánsky outfit s potlačou. Zdroj: Bershka, Zara, Jordan
Rifle Bershka: 40 €
Košeľa s potlačou Bershka: 23 €
Vrchná košeľa Bershka: 36 €
Topánky Zara: 50 €
Ľadvinka Jordan: 29 €

Novodobý námorník

Aj tento vzor sa na jar vracia a čo je viac námornícke ako pásiky? Uvoľnenosť sa ukotvila aj v tomto štýle a okrem bielej farby v ňom prevládajú aj všetky odtiene modrej. Niektorí návrhári sa námornícky vzor neboja kombinovať s výraznejšími farbami, ako sú žltá, oranžová či dokonca ružová. My sme však stavili na bielu.

Pánsky námornícky outfit.
Pánsky námornícky outfit. Zdroj: H&M, Zara, Converse, Bershka
Nohavice H&M: 20 €
Vesta Bershka: 13 €
Tričko s dlhým rukávom Zara: 18 €
Tenisky Converse: 95 €
Batoh Bershka: 30 €
Odporúčané
5 spôsobov, ako nosiť denim v roku 2021. V kurze sú výrazné potlače aj širšie strihy 5 spôsobov, ako nosiť denim v roku 2021. V kurze sú výrazné potlače aj širšie strihy 23. marca 2021, 7:54
Domov
Zdieľať
Diskusia