Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2021, 8:47
Čas čítania 1:10
Viktor Kniš

Šéfka PS Bihariová: Chodila som k lekárke, chcela som vyblednúť ako Jackson, roky som na seba plácala bieliace krémy

NEWS IRENA BIHARIOVÁ
Uložiť Uložené

Predsedníčka strany Progresívne Slovensko zverejnila rozsiahly status, v ktorom sa vyjadruje k vlne hejtu na svoju osobu.

Predsedníčka mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko sa na Facebooku vyjadrila k dlhodobému problému, ktorému ako žena politička s rómskym pôvodom čelí. Mnohí používatelia sociálnych sietí jej píšu vulgárne komentáre aj osobné správy, ktoré zverejnila spoločne s rozsiahlym statusom o svojom zovňajšku. 

„Rozumiem. Vnímate ma ako škaredú, krpatú, papuľnatú. Kdesi vzadu sa do toho primiešava aj ideologický odpor,“ otvára úprimný status o ochrane ľudských práv šéfka politického subjektu, ktorý sa vo voľbách do parlamentu pod vedením predsedu Michala Trubana nedostal veľmi tesne. 

„Je vlastne jedno, čo som robila, dosiahla, komu som pomohla. Nech by som urobila čokoľvek, mnohým z vás sa to stále nezdá dosť dobré. Azda existuje len jediné, kde mi doprajete pôsobiť: mám upratovať osady,“ konštatuje Bihariová a plynule prechádza k hlavnej časti príspevku, ktorej dala názov: „Ja fakt nemôžem za vaše pos*ané životy.“

Domov
Zdieľať
Diskusia