Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2021, 18:41
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Ghost of Tsushima sa stane filmom. Skvelú hru od PlayStation natočí režisér Johna Wicka

Ghost of Tsushima sa stane filmom. Skvelú hru od PlayStation natočí režisér Johna Wicka
Zdroj: Lionsgate/PlayStation
FILMY A SERIÁLY GHOST OF TSUSHIMA FILM
Uložiť Uložené

Z obľúbenej exkluzivity pre PS4 sa stane celovečerný film od Chada Stahelskiho.

Ghost of Tsushima je výborná open-world hra odohrávajúca sa na japonskom ostrove Cušima v 13. storočí, keď Mongolsko napadlo Japonsko. Hráč prevzal rolu samuraja Jina Sakaia, ktorý musel zahodiť svoju česť a bojovať ako duch, aby ochránil svojich ľudí.

Hra vyšla exkluzívne na PS4 a od júla 2020 sa z nej predalo už viac ako 6,5 miliónov kópií. Ide tak o jednu z najrýchlejšie predávaných exkluzívnych hier pre PlayStation. 

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30

Hráči a kritici si ju zamilovali, takže ich určite poteší správa od Deadline, že štúdio Sony Pictures chystá aj celovečerný film. Réžie sa chopí Chad Stahelski (John Wick 1 - 3). Stahelski má však naplánované ďalšie 3 filmy vrátane reštartu Highlandera a natočiť má aj Johna Wicka 4 a 5, ako i niekoľko seriálových epizód.

Domov
Zdieľať
Diskusia