Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2021, 12:36
Čas čítania 1:20
Viktor Kniš

Remišová pripustila úradnícku vládu, ak sa Matovič so Sulíkom nedohodnú. Sama ju však nepodporuje

NEWS VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Šéfka Za ľudí neodpovedala na otázku, či by mala vláda vytvoriť nový samostatný úrad pre Igora Matoviča ako vicepremiéra pre boj s korupciou.

„Rokovania momentálne stoja na spore SaS a OĽaNO,“ hovorí Veronika Remišová, ktorá tvrdí, že strana Za ľudí je v súčasnosti rukojemníkom sporu medzi Richardom Sulíkom a Igorom Matovičom. Povedala tiež, že je pripravená robiť mediátora medzi koaličnými partnermi, keďže rokovania momentálne stoja na bode mrazu. 

Podľa šéfky Za ľudí rokovania stroskotávajú na tom, že sa koaliční partneri Matovič a Sulík nevedia dohodnúť na prípadnej účasti, resp. neúčasti na ministerstvách a vo vláde.

Veronika Remišová neodpovedala na otázku, či pondelkový termín pre Igora Matoviča na demisiu bude finálny. Tvrdí však, že Za ľudí v istom bode odíde z vládnej koalície, ak nebudú rokovania viesť k výsledku.

Domov
Zdieľať
Diskusia