Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2021, 22:14
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Margot Robbie a Idris Elba robia v explozívnom traileri na Suicide Squad hotové peklo. Dočkáme sa najšialenejšej komiksovky roka?

Margot Robbie a Idris Elba robia v explozívnom traileri na Suicide Squad hotové peklo. Dočkáme sa najšialenejšej komiksovky roka?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Nová verzia Suicide Squad od Warner Bros. a DC dorazí do kín a na HBO Max už 6. augusta. Sleduj skvelý trailer.

Od premiéry nového Suicide Squad nás delí už len niečo vyše 4 mesiacov, a tak nám scenárista a režisér snímky James Gunn posiela malý darček. Dočkali sme sa úplne nového traileru s množstvom záberov, ktoré sú podľa očakávania plné akcie a šialených postáv. Suicide Squad je totiž zložené z antihrdinov a záporákov komiksového sveta DC, ktorí sa pod hrozbou vlády spoja proti väčšiemu zlu. 

Nepôjde o pokračovanie snímky z roku 2016, kde si zahral aj Will Smith či Jared Leto. Namiesto toho ide o reštart značky od režiséra Strážcov galaxie od Marvelu. Z jednotky sa vracajú Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Amanda Waller (Viola Davis) a Captain Boomerang (Jai Courtney). 

Domov
Zdieľať
Diskusia