Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2021, 20:14
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Traja astronauti zistia, že sa s nimi na Mars vezie čierny pasažier. Kyslík však pre 4. človeka nemajú

Traja astronauti zistia, že sa s nimi na Mars vezie čierny pasažier. Kyslík však pre 4. človeka nemajú
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STOWAWAY
Uložiť Uložené

Stowaway je najnovší sci-fi film od Netflixu.

Netflix to s vesmírnymi sci-fi skúša aj ďalej. Vlastne je jedno, o aký druh sci-fi ide. Project Power, Midnight Sky aj Outside the Wire boli nepodarky alebo priemerné žánrovky, a tak nás Netflix už dlho svojím sci-fi neposadil na zadok. Ťažko povedať, či to zmení príchod drámy Stowaway. Skús to posúdiť sám po prezretí traileru. 

Odporúčané
WandaVision bol len začiatkom. Toto je 10 chystaných seriálov od Marvelu, ktoré si zamiluješ ešte viac WandaVision bol len začiatkom. Toto je 10 chystaných seriálov od Marvelu, ktoré si zamiluješ ešte viac 18. marca 2021, 14:30

V ňom vidíme troch astronautov smerujúcich na Mars s úlohou vytvoriť na planéte život. Astronautov stvárnia Anna Kendrick, Daniel Dae Kim a Toni Collette. Aj keď nejde o najznámejších hercov, svoje kvality majú a mali by sa postarať o dobrý herecký výkon. Trojicu doplní Shamier Anderson v úlohe neznámeho muža, ktorý nešťastnou náhodou uviazne v raketopláne a poškodí pritom systémy podpory života. 

Astronauti rýchlo zisťujú, že majú kyslík už len pre 3 ľudí. Čaká ich teda náročné rozhodnutie. Obetovať jedného z posádky alebo sa pokúsiť opraviť systémy a riskovať pritom životy ich všetkých? Stowaway (Čierny pasažier) sa na Netflix dostane 22. apríla. Režíroval ho Joe Penna (Arctic s Madsom Mikkelsenom). 

Domov
Zdieľať
Diskusia