Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2021, 19:59
Čas čítania 1:19
Filip Minich

Bez temnoty by svetlé momenty nefungovali. Elektronické duo HVOB sa po dvoch rokoch pripomína prvým live albumom

HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA
Uložiť Uložené

Viedenská elektro kapela HVOB vydala dva roky od poslednej platne prvý živý album Live in London. Na pandemickú depku dokonalý liek.

Melancholická elektronika s parádnymi melódiami, ktoré sa prelínajú (obzvlášť naživo) s brutálnou klubovou tancovačkou. Viedenská kapela HVOB (Her Voice Over Boys) je na scéne už od roku 2012, no jej hviezda začala rásť až pred pandémiou. V posledných rokoch sa im rozbehli koncerty po celom svete, pričom vyrástli z klasickej klubovej kapely a začali zapĺňať haly pre tisícky ľudí. 

Okrem takmer dvojhodinového živého albumu (pri ktorého počúvaní budú mnohí ľudia chvíľami sedieť so zimomriavkami a chvíľami tancovať po byte) kapela zverejnila na YouTube krátky dokument Let’s Keep This Quiet, ktorý ukazuje ich život, myšlienky a pocity počas posledného turné.

„Každá udalosť, ktorú som vo svojom živote prežila, má svoj vlastný soundtrack. Obrovské množstvo spomienok je úzko previazané s hudbou. Len hudba vo mne dokáže vzbudzovať takéto pocity, nič iné, dokonca ani žiadna osoba,“ tvrdí speváčka a skladateľka kapely Anna Müllerová.

Domov
Zdieľať
Diskusia