Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2021, 9:05
Čas čítania 0:52
Jakub Paulík

Moderátorka TV JOJ si pomýlila vlastnú reláciu. Divákom sa poďakovala za sledovanie politickej diskusie na Markíze

POLITIKA
Uložiť Uložené

Podobné názvy relácií spôsobili, že sa moderátorka nechtiac sekla.

Moderátorka TV JOJ Jana Krescanko Dibáková patrí zrejme medzi fanúšikov Michala Kovačiča, ktorý je dlhoročným moderátorom na Markíze. Minimálne však pozná jeho reláciu Na telo, ktorú si včera pomýlila so svojou politickou debatou.

Dámy a páni, ďakujem pekne, že ste tento týždeň s nami pozerali Na telo,“ povedala na konci relácie s názvom Na hrane. Podobnosť názvov dvoch politických diskusií je zjavná, a tak sa tejto menšej chybe nemožno čudovať.

Vo včerajšej časti Na hrane vystupovala vicepremiérka Veronika Remišová a líder strany HLAS-SD Peter Pellegrini. Väčšiu časť relácie sa venovali aktuálnej koaličnej kríze. Premiér Igor Matovič včera na tlačovej konferencii povedal, že odstúpenie ministra zdravotníctva SR Mareka Krajčího bude postupné.

Odísť by mal až vtedy, keď sa na Slovensku začne očkovať vakcínou Sputnik V. Veronika Remišová v relácii tvrdila, že nie je podstatné, či odíde teraz alebo v priebehu pár mesiacov, pričom to označila za „podružný problém“. Podľa Pellegriniho išlo, naopak, iba o hru, pri ktorej sa nič nezmení a lídri koaličných strán Za ľudí (Veronika Remišová) a SaS (Richard Sulík) budú na smiech.

Marek Krajčí pochopil, že včerajšie vyhlásenie premiéra vyvolalo ďalšie roztržky v koalícii, a tak na Facebooku prisľúbil, že demisiu podá ešte dnes. „Nechcem, aby termín môjho odchodu bol zámienkou pre povalenie vlády. Dnes podám demisiu. Ďakujem za vašu podporu v neľahkom boji s neviditeľným nepriateľom. Veľmi si ju vážim,“ napísal.

Odporúčané
Marek Krajčí: Dnes podám demisiu. Nechcem, aby termín môjho odchodu bol zámienkou pre povalenie vlády Marek Krajčí: Dnes podám demisiu. Nechcem, aby termín môjho odchodu bol zámienkou pre povalenie vlády 12. marca 2021, 8:29
Domov
Zdieľať
Diskusia