Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2021, 21:04
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Stretnutie Priateľov nakrútia už na jar. Uvidíme ich v ikonickom byte, ale aj v prírode

Stretnutie Priateľov nakrútia už na jar. Uvidíme ich v ikonickom byte, ale aj v prírode
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Reunion Special Priateľov uvidíme na HBO Max ešte niekedy v priebehu tohto roka.

17 rokov po skončení seriálu sa predstavitelia hlavných postáv Priateľov opäť stretnú. Natáčanie malo začať už minulý rok s tým, že by epizóda onedlho dorazila aj na HBO Max. Lenže pre covid-19 sa natáčanie muselo donekonečna odkladať. Fanúšikov však teraz potešil David Schwimmer (Ross), ktorého sa na to opýtal moderátor Radio Andy.

Odporúčané
Herci, ktorí sa neznášali alebo sa na natáčaní nevedeli vystáť Herci, ktorí sa neznášali alebo sa na natáčaní nevedeli vystáť 4. marca 2021, 14:30

Podľa Schwimmerových slov sa natáčanie špeciálu začne už o mesiac v Los Angeles. Niečo sa musí natočiť vonku z dôvodu protivírusových opatrení, no uvidíme aj ich legendárny byt.

O opätovnom stretnutí Priateľov stále nemáme dostatok informácií, a tak nechápeme, prečo sa celá epizóda nemohla natočiť v ich byte, no tvorcovia na to určite mali dobrý dôvod. Stretnutie hercov bude niekto moderovať, Schwimmer však nevedel, či môže prezradiť, kto to bude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia