Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 9:23
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Gleb vysvetlí rozpad FCK THEM v texte. Vydáva prvú novinku po odchode z vydavateľstva

Gleb vysvetlí rozpad FCK THEM v texte. Vydáva prvú novinku po odchode z vydavateľstva
Zdroj: Gleb/Youtube
HUDBA F*CK THEM GLEB
Uložiť Uložené

Gleb sa prvýkrát po dlhých rokoch hlási o slovo z vlastného youtuberského kanála, na ktorom bude vydávať aj nasledujúci album.

Gleb vydáva po rokoch prvý videosingel ako sólo interpret mimo hudobného vydavateľstva FCK THEM, ktoré pred pár týždňami ohlásilo oficiálny koniec.

Keďže sa verejnosť zatiaľ nedočkala vysvetlenia, len pár oficiálnych fráz, pochopiteľne, všetkých zaujíma, prečo zrazu prestáva fungovať jeden (na prvý pohľad) stabilný pilier slovenskej rapovej scény. Šéf FCK THEM Yaksha len oznámil, že sa bude venovať vlastným projektom.

Aj Glebova novinka však ukazuje, že sa chalani naďalej v rámci pracovnej sféry podporujú, keďže skladbu alibababigbass podporili aj bývalí kolegovia Big Boya. O hudbu sa v tomto prípade postaral Glebov dvorný producent Komander Ground a o charakteristický videoklip sa postaral pražský režisér Jan Strach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia