Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 16:25
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Matovič súhlasí s Orbánom: Ruským Sputnikom chce očkovať Slovákov, lebo vírus si podľa neho nevyberá západ a východ

NEWS IGOR MATOVIČ SPUTNIK VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Na stretnutí premiérov Vyšehradskej štvorky v Krakove sa Igor Matovič zhodol s Viktorom Orbánom.

Igor Matovič má v téme očkovania veľmi blízky postoj tomu, ktorý zastáva Viktor Orbán. V poľskom Krakove sa dnes na rokovaní predsedov vlád krajín Vyšehradskej štvorky stretli Igor Matovič, Andrej Babiš, Viktor Orbán aj Mateusz Morawiecki spoločne s predsedom Európskej rady Charlesom Michelom.

Odporúčané
Sputnik V nech posúdi Európska lieková agentúra, odkazuje ŠÚKL vláde, ktorá chcela ruskú vakcínu dovážať čo najskôr bez schválenia Sputnik V nech posúdi Európska lieková agentúra, odkazuje ŠÚKL vláde, ktorá chcela ruskú vakcínu dovážať čo najskôr bez schválenia 17. februára 2021, 15:11

Na plenárnom zasadnutí si pripomenuli 30. výročie založenia Vyšehradskej štvorky. Cez videohovor sa spojili aj s predsedníčkou Európskej komisie Ursulou von der Leyenovou, ale okrem vyšehradskej slávnosti bola hlavnou témou pandémia koronavírusu a očkovanie.

Matovič súhlasí s Orbánom: Ruským Sputnikom chce očkovať Slovákov, lebo vírus si podľa neho nevyberá západ a východ
Zdroj: TASR

Pandemická komisia včera odporučila vláde, aby skúsila pre Slovensko zabezpečiť ruskú vakcínu Sputnik V napriek tomu, že nie je registrovaná Európskou liekovou agentúrou pre územie Európskej únie. Igor Matovič to dnes okomentoval tak, že súhlasí s Viktorom Orbánom, ktorý vakcíny nerozdeľuje na východné a západné.

Domov
Zdieľať
Diskusia