Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2021, 11:48
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

Pedro Pascal si zahrá Joela z The Last of Us v seriáli pre HBO. Ellie stvárni obľúbená herečka z Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Prvú sériu by sme mohli vidieť už budúci rok.

Deadline prichádza s veľkými kastingovými novinkami. Pedro Pascal stvárni rolu Joela z The Last of Us, slávnej videohernej značky od PlayStation. Pascal zahviezdil v Game of Thrones a poznať ho môžeš aj z Kingsman 2, Wonder Woman 1984 či The Mandalorian. Ellie si zase zahrá Bella Ramsey, ktorú môžeš poznať ako Lyannu Mormont z Game of Thrones. 

Odporúčané
Recenzia: Malcolm & Marie je zatiaľ najlepším filmom roka s bravúrnym scenárom a hercami Recenzia: Malcolm & Marie je zatiaľ najlepším filmom roka s bravúrnym scenárom a hercami 8. februára 2021, 20:52

Prvotnou voľbou HBO a tvorcov bol pre rolu Joela zrejme oscarový Mahershala Ali. Možno nám Pascal všetkým vytrie zrak až v tejto role, no Mahershala Ali by bol skutočne vynikajúci. 

S predstaviteľkou Ellie sme spokojní, akurát máme výhradu voči jej veku. Bella bude mať v čase natáčania už 18 rokov, pričom Ellie má v prvej hre len 13 rokov. Ten rozdiel je enormný a dúfame, že to nebudeme veľmi cítiť a že v seriáli nebude Ellie staršia, keďže jej vek a psychologické rozpoloženie či správanie úzko súvisí aj s jej vekom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia