Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2021 o 7:31
Čas čítania 0:50
Katarína Danková

CLOT x Nike Air Max 1 ohlásili návrat. Tenisky by mali byť dostupné už v marci

NEWS DJ KHALED NIKE
Uložiť Uložené

Jeden z prvých ľudí na svete, ktorý si novú verziu už vyskúšal a ukázal verejnosti, je DJ Khaled.

Pred 15 rokmi pri príležitosti otvorenia prvého čínskeho obchodu s teniskami ACU sa čínska streetwearová značka Clot spojila so spoločnosťou Nike. Vznikol vzácny model tenisiek Air Max 1 s názvom „Kiss of Death“. Aktuálne spoločnosť ohlásila opätovné spustenie výroby.

Odporúčané
Preferuješ tenisky pred topánkami aj počas sychravých dní? Celokožené Nike Air Max 90 sú ideálnou voľbou  Preferuješ tenisky pred topánkami aj počas sychravých dní? Celokožené Nike Air Max 90 sú ideálnou voľbou 11. novembra 2020 o 17:42

Tento konkrétny typ obuvi vzdáva hold čínskym koreňom odrážajúcim duchovnú energiu „Chi“, ktorá prúdi cez ľudské telo a spája ho s vesmírom. Nový „bozk smrti“ pritom vyzerá podobne ako jeho staršia verzia z roku 2006, nie je však úplne totožný.

Béžový semišový základ ostáva nezmenený. Tohtoročný pár má však kožený detail v pätovej oblasti červený s oranžovým reliéfom, zatiaľ čo na pôvodnom páre to bolo naopak. Originál z roku 2006 mal tiež trochu inú priesvitnú podrážku, ktorá obsahovala obrys ľudskej nohy. Tohtoročná verzia má jemne modrú podrážku s grafikou reflexnej mapy tlakových bodov na ľudskom chodidle.

Ako jeden z prvých ľudí na planéte si mal možnosť staro-nové tenisky CLOT x Nike Air Max 1 vyskúšať americký producent, textár a DJ Khaled. Na svojom instagramovom účte sa pochválil a fanúšikom predviedol novinku, o ktorej sa šepkalo už dlhšie.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Domov
Zdieľať
Diskusia