Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva
11. novembra 2020, 17:42
Čas čítania 0:52
Richard Balog

Preferuješ tenisky pred topánkami aj počas sychravých dní? Celokožené Nike Air Max 90 sú ideálnou voľbou

Preferuješ tenisky pred topánkami aj počas sychravých dní? Celokožené Nike Air Max 90 sú ideálnou voľbou
Zdroj: Sneaker District
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Okrúhle 30. výročie legendárnej siluety oslavuje Nike skvelým releasom, ktorý vďaka Footshopu môžeš mať doma v priebehu 24 hodín.

Tenisky, ktoré pozná takmer každý. Príbeh vzniku azda najznámejšej modelovej rady spod rúk Tinkera Hatfielda sme si pred niekoľkými mesiacmi priblížili v osobitnom článku a vďaka Footshopu môžeš tentokrát osláviť okrúhle 30. výročie ikonickej siluety Nike Air Max 90

V aktuálnej ponuke totiž nad všetkými ostatnými kúskami vyčnievajú práve AM 90 v celokoženom prevedení zahalené do bielej a čiernej. Táto chrumkavá novinka si nás získala prakticky ihneď, a to z viacerých veľmi jednoduchých dôvodov. 

Odporúčané
Módne kúsky, ktorých cena ti vyrazí dych, ale neobliekol by si ich ani najhoršiemu nepriateľovi Módne kúsky, ktorých cena ti vyrazí dych, ale neobliekol by si ich ani najhoršiemu nepriateľovi 10. novembra 2020, 13:00

Po prvé, športové krásky zostávajú aj naďalej verné svojim koreňom bežeckej obuvi vďaka použitiu klasickej vafľovej podrážky, na ktorú nadväzuje vzduchová bublina tlmiaca nárazy, zaisťujúca komfort pri chôdzi.  

Po druhé, za pozornosť stojí precízne celokožené spracovanie v monochromatickom prevedeníktoré ochráni počas sychravých jesenných aj zimných mesiacov. Do kariet týmto teniskám nahráva aj celobiele, respektíve celočierne vyhotovenie, ktoré veľmi ľahko skombinuješ s čímkoľkovek, čo nájdeš vo svojom šatníku. 

Veľmi príjemná je vzhľadom na uvedené atribúty taktiež ich cena na úrovni 140 eur. K dispozícii sú pritom rovnako tak pre pánov ako aj slečny/dámy, ktorí počas sychravých dní uprednostňujú tenisky pred topánkami. Nemusí to byť chybný krok.

Ak si neprišiel na chuť Nike Air Max 90 LTR, skús skontrolovať zimne ladené kúsky MTE z dielní Vans. 


Nike Air Max 90 LTR (White) / 139,95 €

Preferuješ tenisky pred topánkami aj počas sychravých dní? Celokožené Nike Air Max 90 sú pre teba ideálnou voľbou
Zdroj: Nike

Nike Air Max 90 LTR (Black) / 139,95 €

Preferuješ tenisky pred topánkami aj počas sychravých dní? Celokožené Nike Air Max 90 sú pre teba ideálnou voľbou
Zdroj: Nike
Kompletnú ponuku tenisiek Nike Air Max 90 nájdeš na Footshope 
Odporúčané
Zabudni na obtiahnuté džínsy. Toto sú najlepšie široké kúsky, ktoré ti vydržia roky  Zabudni na obtiahnuté džínsy. Toto sú najlepšie široké kúsky, ktoré ti vydržia roky 5. novembra 2020, 16:35
Predplať si REFRESHER+ a vďaka benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov vo Footshope
Anketa:
Aký typ obuvi preferejuješ v sychravom počasí?
Tenisky
Topánky
Tenisky
76 %
216 Hlasov
Topánky
24 %
67 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia