Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2021, 19:24
Čas čítania 0:36
Tímea Krauszová

Too Hot To Handle sa vráti na Netflix v druhej sérii, 14 „najsexi ľudí na planéte“ bude súťažiť o stotisíc

FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Znovu sa bude svet pozerať na skupinku nadržancov.

Reality šou Too Hot To Handle sa vráti na Netflix, druhú sériu oznámila streamovacia platforma na Twitteri. Ak si náhodou koncept už nepamätáš, pravidlá sú pomerne ľahké: 14 ľudí bude musieť zvládnuť spolužitie v exotickom rezorte v Mexiku.

Celá skupina môže vyhrať stotisíc dolárov, ak každý člen vydrží s nikým z ostatných účastníkov nemať sex (alebo iné sexuálne aktivity). Za porušenie pravidiel im strhnú nie body, ale peniaze z výhry. V čom je háčik? Všetci účastníci sú neskutočne sexi, vedú neviazaný a pestrý sexuálny život a zjavne naozaj nevydržia mesiac bez sexu.

Druhá séria bude mať pravdepodobne rovnaké pravidlá s virtuálnou asistentkou Lanou, ktorá vidí a počuje všetko. Súťažiaci by mali byť z celého sveta, z USA, z Austrálie či Veľkej Británie. V prvej sérii si 10 súťažiacich napokon rozdelilo 75-tisíc dolárov.

Odporúčané
10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 21. apríla 2020, 13:01
Domov
Zdieľať
Diskusia