Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 22:24
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Svet Harryho Pottera opäť ožije. HBO Max pripravuje seriál nadväzujúci na čarodejnícku ságu

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER HBO MAX HBO SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čarodejnícky svet by sa mal opäť dostať na televízne obrazovky.

Milovníci čarodejníckej ságy Harry Potter majú dôvod na radosť. Podľa všetkého by sa totiž mali onedlho dočkať seriálu z prostredia Rokfortu. O uniknutých informáciách píše The Hollywood Reporter a tvrdí tiež, že seriál by sa mal predstaviť na streamovacej platforme HBO Max.

Zdroje tiež uvádzajú, že vedenie Warner Media už o myšlienke diskutuje s potenciálnymi spisovateľmi a autormi seriálu s cieľom priniesť čarodejnícky svet naspäť na televízne obrazovky. Nie je žiadnym tajomstvom, že filmové štúdio Warner Bros úzko spolupracuje s platformou HBO Max a pripravuje pre ňu množstvo zaujímavého televízneho obsahu.

Odporúčané
Myslíš si, že poznáš Harryho Pottera? Tieto postavy vo filmoch nikdy neboli, pozná ich len pravý fanúšik Myslíš si, že poznáš Harryho Pottera? Tieto postavy vo filmoch nikdy neboli, pozná ich len pravý fanúšik 21. mája 2020, 9:59

Súčasťou má byť práve seriál Harry Potter, od ktorého sa očakáva veľký úspech, rovnako ako to bolo u sedemdielej série fantasy knižiek o mladom čarodejníkovi od britskej autorky J. K. Rowlingovej. Knižná séria bola adaptovaná do ôsmich celovečerných filmov, ktoré celosvetovo vyniesli zisk viac ako 7 miliárd dolárov.

Hoci prestížne filmové portály hovoria o novom seriáli s úplnou istotou vďaka overeným zdrojom z prostredia Warner Bros, v oficiálnom vyhlásení sa štúdio od uniknutých informácií dištancuje. „V štúdiu, ani na streamovacej platforme aktuálne nepracujeme na žiadnej sérii Harry Potter," uviedlo WB.

Nie je to však tak dávno, keď štúdio rovnako zapieralo uniknuté informácie a tvrdilo, že Mads Mikkelsen nenahradí Johnnyho Deppa v úlohe Grindelwalda v prequeli filmovej série Harryho Pottera s názvom Fantastické zvery. Napokon sa ukázalo, že to bola pravda.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ComicBook.com (@comicbook)

Domov
Zdieľať
Diskusia