Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2021, 20:05
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Chris Evans sa má vrátiť ako Captain America. Herec rokuje o role v budúcom filme

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Uvidíme Evansa späť v najúspešnejšej role jeho kariéry?

Deadline prichádza s prekvapivou správou. Ich zdroje tvrdia, že Chris Evans finišuje rokovania s Marvel Studios o účasti v ďalších marveláckych filmoch. Nič zatiaľ nie je 100% potvrdené a nevieme ani, o aké filmy by šlo, no je pravdepodobné, že by to prebiehalo v štýle Roberta Downeyho Jr. a jeho Iron Mana.

Odporúčané
Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje 14. januára 2021, 16:11

Ten sa po Iron Man 3 objavil ešte v Spider-Manovi, Captain America: Civil War a ďalších filmoch s inými hrdinami. Steve Rogers aka Captain America je však na konci Endgame starým dedkom. V hre sú tak dve či tri možnosti. Marvel môže s Evansom natočiť minisériu o tom, čo sa s ním dialo po tom, ako cestoval do minulosti a strávil život s Peggy.

Domov
Zdieľať
Diskusia