Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. januára 2021, 19:25
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Cristiano Ronaldo zaznamenal 758. gól v kariére, vďaka čomu predstihol legendárneho Pelého

Cristiano Ronaldo zaznamenal 758. gól v kariére, vďaka čomu predstihol legendárneho Pelého
Zdroj: Janerik Henriksson / TT via AP
ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský zakončovateľ s vysokou pravdepodobnosťou prekoná celkový rekord Josefa Bicana už v najbližšom zápase 6. januára na ihrisku AC Miláno.

Cristiano Ronaldo odštartoval rok 2021 vo veľkom štýle a v počte strelených gólov na klubovej a reprezentačnej úrovni predstihol Pelého. Portugalský zakončovateľ totiž vo včerajšom zápase proti Udinese Calcio zaznamenal svoj 757. a zároveň aj 758. presný zásah v kariére a brazílsku ikonu odsunul na 3. miesto v celkovom poradí. 

Pre hráča Juventusu Turín nebude väčším problémom predstihnúť ani Josefa Bicana, na ktorého stráca už len 1 gól a prekonanie rekordu je len otázkou času. Príležitosť bude mať hneď 6. januára na ihrisku AC Miláno. 

Odporúčané
Futbalový napi*u swag je späť. Hviezdni hráči míňajú tisíce eur na otrasné oblečenie aj v roku 2020 Futbalový napi*u swag je späť. Hviezdni hráči míňajú tisíce eur na otrasné oblečenie aj v roku 2020 24. novembra 2020, 16:30

Cristiano Ronaldo pri oslavách svojho reprezentačného gólu číslo 100. do siete Švédska v septembri minulého roku

Cristiano Ronaldo zaznamenal 758. gól v kariére, vďaka čomu predstihol legendárneho Pelého
Zdroj: Janerik Henriksson / TT via AP

Jedna z najväčších hviezd v histórii futbalu nám tak opätovne dokazuje, že vek je v jeho prípade len číslo a aj tesne pred oslavou 36. narodenín má stále čo ponúknuť. V aktuálnej ligovej sezóne Serie A zaznamenal už 14 presných zásahov, a to aj napriek tomu, že istý čas strávil v karanténe kvôli nakazeniu koronavírusom. 

Celkovo zaznamenal 656 klubových gólov za Sporting Lisabon, Manchester United, Real Madrid a Juventus Turín, pričom zvyšných 102 gólov pridal v drese národného tímu Portugalska, ktorý priviedol aj k titulu Majstrov Európy v roku 2016. 

Nám neostáva nič iné len užívať si každý zápas, do ktorého Cristiano Ronaldo nastúpi a sledovať, koľko rekordov ešte prekoná. 

Domov
Zdieľať
Diskusia