Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 0:33
Čas čítania 5:25
Lukáš Čelka

Nečakaná výzva od Piráta a Karlosova čistá dominancia nad Francúzom: Sledovali sme Oktagon 20

ŠPORT OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon 20 bol plný emócií a skvelých zápasov.

Okrem zápasov nabitých emóciami a najlepšej štartovky, akú kedykoľvek Oktagon mal, čakali na divákov aj tematické kulisy pripomínajúce cirkus. Vo finále celého galavečera sa proti sebe postavili Karlos „Terminátor“ Vémola a ostrieľaný Francúz Alex Lohoré.

Okrem hlavného zápasu však mali diváci možnosť sledovať aj súboje ďalších talentovaných bojovníkov. Turnaj sa konal bez divákov priamo, tí ho mohli sledovať z pohodlia domova na stránke Oktagon.tv. 

Odporúčané
Oktagon 20 sa bude niesť v znamení titulového zápasu Karlosa Vémolu. O pás sa pobije s Alexom Lohoré Oktagon 20 sa bude niesť v znamení titulového zápasu Karlosa Vémolu. O pás sa pobije s Alexom Lohoré 29. decembra 2020, 11:46

Turnaj odštartoval súbojom šampióna v thajskom boxe Slováka Daniela Hromka s jeho protivníkom z Čiech Janom Fajkom, ktorý zápasil v Oktagone druhýkrát. Hneď v úvode zápasu sa pokúsil Fajka o takedown, ktorý mu aj vyšiel a dokázal ho zopakovať viackrát po sebe, konkrétne štyrikrát, a to hneď v prvom kole.

Druhé kolo zápasu patrilo jednoznačne opäť Fajkovi. Tretie kolo zápasu sa síce Hronek pokúsil odštartovať v standupe, ale Fajk hneď išiel po ďalšom takedowne. Aj keď sa Hromek ku koncu tretieho kola pokúsil otočiť Fajkovu prevahu, ten ostal zapálený pre boj a zvíťazil na body. Na pódiu sa však nedokázal vyjadriť k svojmu víťazstvu, došlo mu nevoľno a vypýtal sa na WC.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V ďalšom zápase sa proti sebe postavili Čech Tomáš Fiala proti Nemcovi Said Salambek Elderbiev reprezentujúcom Sok Chai Gym. Pre Tomáša bol tento zápas zároveň aj premiérou v Oktagone. Hneď na začiatku boja vznikla prestrelka, ktorú zastavil Fiala a chytil si Saida, ktorý bol v prvom kole v jednoznačnej prevahe. Na zemi zvíťazil pomocou tvrdých úderov, a to hneď po prvých troch minútach, po spŕške rán svoju prehru sám Said odklepal.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Pred hlavnou kartou nás čakal aj zápas víťaza Oktagon Undeground, Daniela Škvora, ktorému sa v klietke postavil predtým neporazený Francúz Oumar Sy, ktorý si premiérou v MMA prešiel len minulý rok v lete.

Odporúčané
Zápasník Daniel Škvor o Oktagone: Poppeck aj Xavier sú nudní zápasníci. Vybral som si súpera, ktorého nikto nechcel Zápasník Daniel Škvor o Oktagone: Poppeck aj Xavier sú nudní zápasníci. Vybral som si súpera, ktorého nikto nechcel 11. apríla 2024, 12:00

Sy sa hneď v úvode zápasu pokúsil o takedown, avšak Škvorovi sa podarilo vstať. Ten získal v standupe prevahu nad Syom, ktorý však zvládal odolávať a ku koncu prvého kola sa osmelil aj on sám a rozdal Škvorovi dobre trafené rany. Druhé kolo odštartoval vo svoj prospech Sy, keď dostal Škvora do nepríjemnej pozície, z ktorej ho vedel kontrolovať . Neskôr sa mu podarilo Škvora uškrtiť , čím zvíťazil po viac ako štyroch minútach zápasu.

Domov
Zdieľať
Diskusia