Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Tipsport.
29. decembra 2020, 11:46
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Oktagon 20 sa bude niesť v znamení titulového zápasu Karlosa Vémolu. O pás sa pobije s Alexom Lohoré

ŠPORT ALEX LOHORÉ TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Emóciami nabitý zápas sa bude konať už túto stredu

Terminátor versus Da Killa Kid. Titulový zápas v rámci udalosti Oktagon 20 je pre českého bojovníka Karlosa Vémolu, ktorý sa do oktagonu postaví v stredu 30. decembra, jasne daný. Postaví sa mu skúsený francúzsky zápasník Alex "Da Killa Kid" Lohoré.

Vémolov súper o pás vo váhovej kategórii do 84 kilogramov sa môže pýšiť bilanciou 19 víťazstiev a 5 prehier, z čoho je už teraz jasné, že Čecha nečaká nič jednoduché.

Oktagon 20 bude hostiť veľký zápas. Jeho vrcholom bude súboj o o titul pás v kategórii do 84 kíl medzi českým bojovníkom Karlosom Vémolom a francúzskym oponentom Alexom Lohoré.

Natipuj si na posledný turnaj roka aj vo forme live stávok za 20 EUR zadarmo!

Terminátora nečaká nič jednoduché; nielenže má ostrieľaný Lohoré na konte už skoro 20 výhier, ale tieto skúsenosti pozbieral práve počas pôsobenia v prestížnych MMA organizáciách Bellator či Cage Warriors.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Vémola sa však vezie na víťaznej vlne. V posledných dvoch zápasoch nedal svojim súperom šancu, na zlú formu si tak určite nemôže sťažovať. V jeho víťazstvo verí aj množstvo tipérov z komunity stávkovej kancelárie Tipsport, avšak nájdu sa aj takí, pre ktorých nie je radno podceňovať protivníkovu silu.

„Podľa mňa to Karlos podcenil, súper je naozaj silný. Vémola je už dávno za zenitom – je pomalý, fyzička je zlá, údery má slabé. Už to nie je ten starý Karlos, ktorý to bol z čias UFC. Jeho francúzsky náprotivok je naopak pohyblivý a schopný unikať úderom jeho súpera," myslís si tipér Christian10, ktorý zrejme vsadí na Lohorého, na ktorého je vypísaný kurz 3,21.

Zápas Vémola vs. Lohoré však nie je jediným lákadlom jubilejného Oktagonu. V ňom sa predstaví aj ďalší bývalý účastník UFC Viktor Pešta – terajší držiteľ titulu organizácie GCF a svetového titulu WASO, ktorý si bude chcieť napraviť reputáciu po poslednej prehre v zápase s brazílskym veteránom Ildemarom "Marajjó" Alcântarom. Alcântara patrí k tým skúseným bojovníkom – má za sebou už 40 zápasov a 26 výhier.

Divák ale zažije omnoho viac. Na TV Tipsport, respektíve na platforme Oktagon PPV, uvidia návrat slovenských bitkárov Milana Ďatelinka v boji s Davidom Hoškom. Mr. Comeback musel na zápas čakať viac ako 5 mesiacov, môžeme preto od neho čakať zaujímavú show. Ďalej sa predstavia Daniel Škvor, Jan Malach, Magdaléna Šormová a množstvo ďalších.

Buď teda aj ty pripravený na posledný veľký súboj Oktagonu v tomto roku a stav si na celý priebeh turnaja alebo napríklad len na titulový zápas.

Stačí, keď sa zaregistruješ v stávkovej kancelárii Tipsport, a získaš registračný bonus vo výške 20 eur na prvú stávku a vstupný bonus až vo výške 4 000 eur. Urob si zaujímavý koniec roka s bojovým umením. A možno vstúpiš do nového roku bohatší nielen zážitky, ale aj na bankovom účte.

Tipsport
Zdroj: Tipsport
Domov
Zdieľať
Diskusia