Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2020, 16:00
Čas čítania 1:22
Marián Mauik Biel

Xiaomi Mi 11 je prvá vlajková loď roku 2021. Výrobca tiež presedlal na ekologickú vlnu a v balení nemá nabíjačku

TECH APPLE IPHONE XIAOMI
Uložiť Uložené

Zároveň ide o prvý mobil s extrémne výkonným procesorom Snapdragon 888.

Výrobcovia mobilov sa neustále predháňajú nie iba v nových funkciách, ale aj kto príde s novinkou čím skôr. Samsung Galaxy S21 má premiéru už v polovici januára a Xiaomi ani nepočkal do konca roka a už oficiálne predstavil svoj top model pre novú sezónu. Patril k značkám, ktoré sa posmievali Applu z absencie nabíjačky v balení. Pritom to urobil tiež. Hoci trochu rozumnejšie.

Odporúčané
Galaxy S21 príde už v januári. Samsung sa poponáhľal kvôli Applu aj Huawei Galaxy S21 príde už v januári. Samsung sa poponáhľal kvôli Applu aj Huawei 1. decembra 2020, 12:23

Xiaomi Mi 11 zaujme už svojim dizajnom. Na prednej strane sa nedá čo vymýšľať, tú tvorí len jedná veľká čierna plocha. Teda konkrétne 6,81-palcovým 120 Hz displej s rozlíšením až 3 200 x 1 440 pixelov. Je to Amoled displej s maximálnym jasom až 1 500 nitov. Podľa odborného portálu DisplayMate ide o jeden z najlepších mobilných displejov na trhu.

Xiaomi Mi 11 základne farby
Xiaomi Mi 11 základne farby Zdroj: Xiaomi

Zaujímavosťou je, že čítačka odtlačkov prstov pod displejom vie snímať aj tep srdca.

Zadná strana je z matného skla v čiernej, bielej a modrej farbe. Ale Mi 11 sa vyrába aj s koženým povrchom. V svetlohnedej alebo fialovej farbe. Dostupná je ešte špeciálna edícia s podpisom zakladateľa firmy Xiaomi Leia Juna.

Domov
Zdieľať
Diskusia