Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2020, 20:04
Čas čítania 1:18
Viktor Kniš

F*CK THEM ďakuje za podporu 20-minútovým „živým“ koncertom. Sleduj Gleba, Dalyba, Radikala a ďalších

HUDBA F*CK THEM
Uložiť Uložené

Pre kultúru obzvlášť špecifický rok 2020 máme pomaly ale isto za sebou. Aj keď patril k tým náročnejším, minimálne sa ukázalo, ktorí interpreti majú skutočne skalných fanúšikov. Patrí k ním aj F*CK THEM label.

Vydavateľstvo F*CK THEM má za sebou veľmi špecifický rok, počas ktorého museli všetci interpreti zabudnúť na koncerty. Mnohí z nich sa však zavreli do štúdia a vydali pre fanúšikov množstvo novej hudby. Rok 2020 patril najmä kratším projektom a singlom, pričom to najlepšie, na čom interpreti pracovali, si nechávajú do nasledujúcich mesiacov. 

Aj v prípade F*CK THEM sa máme na čo tešiť, ešte predtým však chalani vydávajú 26-minútové ďakovné video. Ide o „živý“ prednes niektorých skladieb členov labelu, ale aj spriatelených interpretov, medzi ktorých patria napríklad Marko Damian alebo Porsche Boy. 

Zároveň nechýba ani Eli, ktorá je najnovšou oficiálnou členkou. Tím okolo zakladateľa Yakshu doplnila ešte v lete, kedy avizovala, že sa dočkáme aj plnohodnotného projektu.

Odporúčané
Rytmus: Jediné, čo funguje v každej dobe, je pokora. Nemíňať viac, ako si môžeš dovoliť a nežiť v niečom, čo nie si (Rozhovor) Rytmus: Jediné, čo funguje v každej dobe, je pokora. Nemíňať viac, ako si môžeš dovoliť a nežiť v niečom, čo nie si (Rozhovor) 27. decembra 2020, 14:37

V úvode videa Yaksha konštatuje, že na úplnom začiatku roka pôvodne predpokladali, že sa im podarí prekonať veľký úspech z vlaňajška.

Domov
Zdieľať
Diskusia