Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 20:46
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Privítaj Eli, novú členku F*CK THEM, ktorá spája trap, elektroniku a melanchóliu s R&B linkami

HUDBA F*CK THEM
Uložiť Uložené

Talentovaná speváčka sa pridáva k Haha Crew, Glebovi, Radikalovi či KHANS, ktorí sú dnes stabilnými členmi slovenského vydavateľstva F*CK THEM s výrazným zahraničným presahom.

Do slovenského hudobného vydavateľstva  F*CK THEM so svetovým presahom od dnešného dňa patrí aj speváčka Eli. Talentovaná interpretka má česko-grécky pôvod a má prirodzene blízko najmä k fúzii elektronického, trapového a melancholického zvuku v kombinácii s melodickými R&B linkami. 

Eli sa predstavuje prvým singlom s názvom Heavy Hearts, ktorým zároveň avizuje, že chce ešte v roku 2020 vydať aj debutový album. V pláne je, že bude obsahovať anglické aj české tracky, je tak otázne, či si ju viac obľúbi domáci alebo zahraničný „trh.“

Dočkali sme sa už aj prvého atmosférického klipu, ktorý naznačuje, že si Eli dá záležať aj na vizuálnej stránke svojej prezentácie. Nápad videoklipu vzišiel od režisérskeho dua Jordan Haj & Givinar Kříž.

Samotný Yaksha ako zakladateľ aj výkonný šéf labelu F*CK THEM už prezradil, že síce nemal v pláne svoje rady rozširovať, keď však počul Eli, jednoducho neodolal. „Nemal som v úmysle rozširovať label, nehľadali sme nových členov, no veľkosť tohoto talentu nebolo možné ignorovať,“ konštatuje Yaksha. Talentovaná speváčka sa pridáva k Haha Crew, Glebovi, Radikalovi či KHANS, ktorí sú dnes stabilnými a aktívnymi členmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia