Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2020, 16:30
Čas čítania 2:20
Adam Novosad

Rytmus stromček ozvláštnil zlatou gorilou, Andrea Verešová sa usmievala v kruhu rodiny. Takto slávili Vianoce známe osobnosti

OSOBNOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Známe tváre slovenského šoubiznisu sa svojim fanúšikom prihovorili na Instagrame spred svojich vianočných stromčekov.

Vianočné sviatky tento rok ovplyvnila pandémia koronavírusu. Navštevovanie najbližších sa stalo komplikovanejším, alebo vôbec nemohlo prebehnúť, a množstvo ľudí sa muselo spoliehať len na kontakt prostredníctvom internetu. 

Práve cez sociálne siete sa však svojou vianočnou náladou radi pochválili aj osobnosti zo slovenského šoubiznisu, ktoré už tradične premenili svoje príbytky na rozprávkové kráľovstvá s majestátnymi stromčekmi, hromadou darčekov a parádnou výzdobou.

Ako zvyčajne sme sa preto pozreli na profily niektorých známych tvárí, aby sme sa pokochali tým, čo zapriali svojim fanúšikom k Vianociam a blížiacemu sa novému roku 2021. A veru nebola núdza o unikátne vianočné dekorácie, dovolenky v exotike či skrátka najkrajšie chvíle v kruhu rodiny.

Odporúčané
Epidemiológ: Ak sa zmutovaný koronavírus začne rýchlo šíriť po Slovensku, tak je to game over. Nepomôže lockdown ani testovanie Epidemiológ: Ak sa zmutovaný koronavírus začne rýchlo šíriť po Slovensku, tak je to game over. Nepomôže lockdown ani testovanie 26. decembra 2020, 9:30

Rytmus už tradične svojou vianočnou výzdobou zaujal najviac. Vysmiaty raper trávil sviatky v kruhu svojich najbližších s Jasmínou aj synom Sanelom. Na fotke však fanúšikov zaujala veľká zlatá gorila s parohmi ako nezvyčajná vianočná dekorácia.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Ani v domácnosti u Cifrovcov nevyzerali Vianoce odlišne. Matej „Sajfa" Cifra oslavoval po boku svojej manželky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej, s ktorou si spolu strihli jednu selfie a jednu tajomnú fotku s malou Sárou. Tej očko na fanúšikov vykuklo z druhej fotky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený © Sajfa (@sajfa)

Jeden z najpopulárnejších youtuberov na Slovensku sa na Vianoce vrátil domov k rodičom. Exploited sa fanúšikom pochválil humornou momentkou spred stromčeka, na ktorej si trošku priškrtil otca, ktorý to však s prehľadom zvládol.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Peter Altof - Expl0ited (@expl0ited_)

Domov
Zdieľať
Diskusia