Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 12:13
Čas čítania 5:01
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších seriálov roka 2021

FILMY A SERIÁLY PREVIEW 2021
Uložiť Uložené

Väčšinu očakávaných seriálov uvidíme na Netflixe.

Najočakávanejším filmom roka 2021 sa venujeme vo viacerých článkov. Minimálne jeden si však zaslúžia aj seriály, bez ktorých už poriadne ani nevieme žiť. Nižšie tak nájdeš výber 10 z nich, na ktoré sa v roku 2021 tešíme najviac. Maj na pamäti, že viaceré kvalitné seriály sme ešte nestihli pozrieť, a tak sa nemôžeme tešiť ani na ich pokračovania (už dlho sa napríklad chceme dokopať k Succession od HBO).

Všetky ďalšie výbery o najočakávanejších
filmoch, seriáloch a hrách nájdeš postupne vo vlákne Preview 2021.

Odporúčané
10 najočakávanejších komiksových a sci-fi filmov roka 2021 10 najočakávanejších komiksových a sci-fi filmov roka 2021 18. decembra 2020, 14:30

1. Zaklínač 

Prvá séria mala svoje chyby, ktoré sme jasne opísali v našej recenzii. Bolo by ale klamstvom tvrdiť, že seriál neoplýval množstvom kvalitných aspektov. Na ich čele je, samozrejme samotný Henry Cavill, ktorý Geralta zahral úplne skvelo. V 2. sérii sa tešíme na ďalšie bitky, fantasy elementy, humor a dialógy, ktoré nás niekedy dosť bavili.

Čitatelia kníh sa môžu tešiť aj na množstvo dôležitých a obľúbených postáv. Ako príklad môžeme uviesť, že jedna z epizód pokryje obľúbenú poviedku A Grain of Truth. Kristofer Hivju (Tormund z Game of Thrones) v nej má hrať charizmatického a vtipného muža, ktorý je už celé veky prekliaty za svoje hriechy z minulosti.

Je na 99 % isté, že ide o Nivellena, ktorému s jeho kliatbou pomôže práve Geralt. Ešte pred príchodom 2. série sa dočkáme aj animovaného filmu o Vesemirovi, Geraltovom mentorovi. Okrem Vesemira a Nivellena uvidíme aj viac čarodejníc a zaklínačov, keďže sa časť z deja bude odohrávať na zaklínačskom hrade Kaer Morhen, kde bude Ciri trénovať.

2. Castlevania

Castlevania je vynikajúci animovaný seriál. Pravdepodobne by sme našli pre rok 2021 aj niečo kvalitnejšie, no o najkvalitnejších seriáloch roka sa budeme rozprávať zase v decembri 2021. My tento animák milujeme, a preto sa naň veľmi tešíme.

V centre diania sa opäť ocitne Trevor Belmont, posledný z rodu, ktorý sa špecializuje na zabíjanie upírov a príšer nielen v okolí Transylvánii.

V seriáli mu s tým bude pomáhať čarodejníčka Sypha a Draculov syn Alucard. Po vypätých udalostiach v poslednej sérii očakávame, že budú ďalšie časti dejovo bohaté. Šetriť sa nebude ani na krvavej akcii a nahláškovaných dialógoch. Ak si o seriáli nejakým zázrakom stále nepočul, čítaj našu recenziu. 

3. Stranger Things

Posledná séria skončila s niekoľkými prekvapeniami. Páčilo sa nám, že tvorcovia sa neboja niektoré postaviť úplne zlikvidovať, no na druhej strane nás s niektorými aj naťahovali (pozeráme sa na teba Hopper). 

Odporúčané
Exkluzivity pre PS5 sú najočakávanejšími hrami roka 2021. Toto je 10 hier, na ktoré sa tešíme najviac Exkluzivity pre PS5 sú najočakávanejšími hrami roka 2021. Toto je 10 hier, na ktoré sa tešíme najviac 27. decembra 2020, 9:34

Stranger Things síce už s novými sériami nerobí takú dieru do sveta, ako v prípade tej prvej, no stále nás baví pozerať sa na tínedžerské patálie okolo Eleven a jej partie a rovnako tak si užívame aj dejové linky s dospelákmi. Zároveň však dúfame, že charakter Hoppera sa vráti k tomu spred 3. série, keďže v tej novej už bol neznesiteľný. 

V nových dieloch sa pozrieme do Ruska a pravdepodobne nás čaká ďalší výlet do sveta Upside Down.

4. Cobra Kai

Pokračovanie filmového Karate Kid po niekoľkých dekádach je nesmierne zábavné. Skvelá dávka nostalgie, humoru, skvelých bojových scén a úžasná práca so vzťahmi postáv robia z Cobra Kai vynikajúcu oddychovku, ktorú navyše zhltneš behom pár hodín. Určite seriál neignoruj, no ak stále nie si presvedčený, klikaj na tento článok.

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 92784 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktoré superhrdinské seriály budú v roku 2021 najočakávanejšie, hoci nie sú od Marvelu
  • Koľko dielov ostáva do konca skvelého krimi Ozark od Netflixu
  • Ktorá slávna hororová, herná séria sa dostane na Netflix
  • Na ktoré seriály sa v roku 2021 tešíme viac ako marvelovky a chystané Star Wars seriály
Domov
Zdieľať
Diskusia