Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2020, 18:45
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Spolupráca medzi Gucci a The North Face je ódou na športovú módu zo 70. rokov

Spolupráca medzi Gucci a The North Face je ódou na športovú módu zo 70. rokov
Zdroj: Gucci
MÓDA GUCCI MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

V ponuke nájdeš turistické topánky, páperové bundy s kvetinovou potlačou, ale tiež luxusné kožené doplnky.

Od oznámenia spolupráce medzi Gucci a The North Face ubehli už takmer 3 mesiace a len pred pár hodinami značky konečne odhalili sprievodné video a sériu retro fotografií. Obe strany nezostali nič dlžné svojej skvelej povesti a výsledkom je športová kolekcia s puncom luxusu pre mužov aj ženy vyrobená podľa politiky udržateľnej módy

Odporúčané
Leni Klum ide v modelingových stopách svojej mamy Heidi. Spoločne pózujú v novoročnom Vogue Germany Leni Klum ide v modelingových stopách svojej mamy Heidi. Spoločne pózujú v novoročnom Vogue Germany 20. decembra 2020, 20:05

Hlavnou inšpiráciou pre dizajnérske tímy bolo obdobie 70. rokov minulého storočia, pre ktoré boli typické výrazné kvetinové potlače, veľké oválne okuliarové rámy či dlhé kabáty. Medzi ďalšie zaujímavé kúsky tejto spolupráce patria tiež klasické páperové bundy, ktoré dlhodobo patria medzi najpredávanejšie produkty The North Face, odvážne košele, základné tričká alebo kožené turistické topánky vyzbrojené podrážkou Goodyear s podpisom oboch značiek. 

Úpravou neprešli len jednotlivé modely oblečenia a obuvi, ale aj logo, ktoré spája odkaz na slávnu horu Half Dome v národnom parku Yosemite so zeleno-červeným pruhom talianského módneho domu. 

V sumáre môžeme povedať, že extravagantnosť Gucci veľmi príjemne dopĺňa archívne dizajny TNF a s prehľadom s nimi zvládneš noc pod holým nebom či výstup na Kriváň, avšak rozhodne sa nestratíš ani v mestských uličkách. Celá kolekcia bude dostupná na pultoch vybraných predajní už o niekoľko dní a dovtedy si vychutnaj kompletnú sériu záberov nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia