Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2020, 10:53
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

8-ročná Lil ASH má v škole rapu samé jednotky, fotia sa s ňou staršie spolužiačky. Na sebe má Gucci

HUDBA LIL ASH
Uložiť Uložené

Mladá raperka Lil ASH vydáva novinku s názvom INI MINI MANI MOU. Hudbu jej robil Special Beatz.

8-ročná raperka Lil ASH vydala novú skladbu. Hudobnú produkciu jej tentokrát doplnil známy Special Beatz a výsledkom je už tradične najmä reprezent záležitosť o tom, ako je Ashley najlepšia raperka na Slovensku. Už tradične má Lil ASH v klipe aj kamarátky a popíjajú colu ako Cardi B. 

Odporúčané
Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. novembra 2020, 15:30

Aj keď má len 8 rokov, jej prvú vlastnú skladbu už zdieľali Separ, Pil C aj Aless. Mladá slovenská raperka Lil ASH je len tretiačka na základnej škole, jej debutový počin však zaznamenal za prvých pár dní 100-tisíc pozretí. Aj keď jej rodičia bojovali aj s negatívnymi komentármi, majú jasno v tom, ako svoje dieťa vychovávať.  

„Keby mala príznaky, že si, ako sa vraví „ulieta“, nemám problém jej zatrhnúť aj rap a jej sen tak odložiť o niekoľko rokov neskôr,“ uvádza v našom rozhovor otec malej Ashley, ktorý nám v rozhovore poodhalil pozadie tvorby, ale aj instagramových fotiek, kde Lil ASH pózuje so zbraňou a luxusným Mercedesom.

Domov
Zdieľať
Diskusia