Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. decembra 2020, 18:30
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

Mandalorian dostane dva spin-off seriály. Disney plánuje aj seriály pre Ahsoku či film o vesmírnych vojnách v stíhačkách

FILMY A SERIÁLY AHSOKA
Uložiť Uložené

Neplatiť si Disney+ bude čoskoro až príliš veľkou chybou.

Úspech Mandaloriana na Disney+ značil, že sa dočkáme aj ďalších Star Wars projektov. To, ako sa Hollywood kvôli pandémii čoraz viac sústredí na streamovanie, celý proces značne urýchlilo. Disney tak počas niekoľkohodinovej konferencie oznámilo desiatky nových seriálov a aj nejaké filmy.

Čo sa Star Wars týka, už sme ťa informovali, že v Obi-Wanovej minisérii uvidíme Haydena Christensena ako Darth Vadera. Budúci rok uvidíme aj minisériu s názvom Andor, ktorá vyrozpráva príbeh postavy z Rogue One, ktorú si zahral Diego Luna. Samozrejmosťou je ďalšia séria Mandaloriana, no a samotný Mando dostane dva spin-off seriály. Prvým je Rangers of the New Republic a druhým Ahsoka.

Odporúčané
Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všetky filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Aké dôsledky to bude mať na kinopriemysel? Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všetky filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Aké dôsledky to bude mať na kinopriemysel? 11. decembra 2020, 14:33


Ahsoka sa nedávno predstavila vôbec po prvýkrát vo forme postavy hranej skutočnou herečkou, keď bola doteraz hlavne v animovaných seriáloch. Všetky tri seriály budú prepojené a nakoniec sa spoja (niečo ako Defenders od Netflixu, kde sa spojili Daredevil, Luke Cage atď.). Viac toho o deji nevieme.

Star Wars: Visions bude zbierka krátkych animovaných filmov a Star Wars: Droid Story sa zameria na milovaných droidov R2-D2 a C-3PO v animovanej podobe. Star Wars: Acolyte má byť thrillerom z prostredia High Republic. Vytvorí ho tvorkyňa seriálu Russian Doll Leslye Headland.



Star Wars: Lando sa nepochybne zameria na dobrodružstvá Landa Calrissiana. Oznámené to nebolo, ale vzhľadom na vek Billy Dee Williamsa očakávame, že sa roly zhostí Donald Glover, ktorý nám predstavil jeho mladšiu verziu v Solo: A Star Wars Story. A máme tu aj oznámenie nového filmu.


Na Vianoce 2023 sa do kín dostane Star Wars: Rogue Squadron. Pôjde o blockbuster, ktorý sa  zameriava na vesmírne súboje v stíhačkách a vesmírnych lodiach. Ak si si teda užíval veľkolepé vzdušné súboje vo filmoch, nesmierne ťa existencia tohto projektu poteší. Réžie sa chopí Patty Jenkins, ktorá pre Warner Bros. natočila dva diely Wonder Woman a chystá sa aj na tretí.

Odporúčané
RECENZIA: Ahsoka – ďalšie mdlé sklamanie od Disney a Star Wars RECENZIA: Ahsoka – ďalšie mdlé sklamanie od Disney a Star Wars 5. októbra 2023, 18:00

Nevieme, kedy ho natočí, no pochybujeme, že za 3 roky stihne natočiť a dokončiť dva veľké blockbustery. Wonder Woman 3 tak možno uvidíme v roku 2024 či skôr 2025. Jenkins je prvou ženou, ktorá zrežíruje veľký Star Wars film. Bola aj prvou ženou, ktorá natočila veľký ženský superhrdinský film (Wonder Woman v roku 2017).

Na záver chceme upriamiť pozornosť na animovaný seriál Star Wars: Bad Batch. Ide o spin-off Clone Wars, kedy spoznáme extrémnu skupinu klonov so špeciálnymi zručnosťami. Nebyť traileru, vôbec o seriál nezakopneme. Lenže Lucasfilm vydal jeden zo svojich najlepších trailerov. Bad Batch vyzerá neuveriteľne dobre a my si seriál určite pozrieme. Presvedč sa sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia