Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2020, 19:09
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Euphoria sa vracia! Už o pár dní uvidíme špeciálne epizódy so Zendayou v role Rue

FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložiť Uložené

Dve bonusové epizódy by mali doraziť v priebehu decembra.

HBO dokázalo so seriálom Euphoria zaujať milióny divákov. Coming of age dráma ponúkla unikátny pohľad na dospievanie, tínedžerský život v prostredí ohrozenom sexom, drogami, úzkosťami, depresiami, sociálnymi médiami a ďalšími problémami. Autentické vyobrazenie príbehu a správania postáv sa divákom dostalo pod kožu.

Spoločne s úžasnými hereckými výkonmi a zaujímavými dialógmi prišiel do žánru svieži vánok a my sme sa tak už nesmierne tešili na 2. sériu. Avšak, kvôli koronavírusu sa prípravy oneskorili. Aby nám tvorcovia skrátili čakanie, natočili dve špeciálne epizódy.

Prvá nesie názov Rue a zachytí hlavnú postavu Rue (Zendaya) oslavujúcu Vianoce po tom, čo na konci prvej série nechala Jules odísť vlakom preč celkom samú. V priebehu decembra sa pravdepodobne dočkáme aj druhej špeciálnej epizódy. 

Odporúčané
10 najlepších českých a slovenských filmov na Netflixe 10 najlepších českých a slovenských filmov na Netflixe 30. novembra 2020, 14:30

Zendaya spoločne s Levinsonom počas pandémie vôbec nelenili a okrem 2 špeciálnych epizód Euphorie natočili aj malý dramatický film, ktorý odkúpil Netflix. Snímku Malcolm & Marie uvidíme niekedy v budúcom roku. Okrem Zendaye v nej uvidíme Johna Davida Washingtona (Tenet) ako jej partnera. Zaoberať sa má témami sociálnej spoločnosti a taktiež tým, čo v súčasnosti rezonuje po celom svete.

Nižšie sa môžeš pozrieť na trailer pre 1. špeciálnu epizódu Euphorie. Na HBO Max bude dostupná od 6. decembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia