Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2020, 13:25
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

Slovania majú vonku nový trailer. Epické fantasy sa pýši skvelým vizuálom a lákvým stredovekom plným zabíjania a sexu

FILMY A SERIÁLY SLOVANIA
Uložiť Uložené

Premiéry sa dočkáme už budúci rok.

Nový trailer pre Slovanov zverejnil na svojom facebookovom profile generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. Ten oznámil, že premiéry sa dočkáme niekedy v roku 2021. Okrem toho seriál ešte viac priblížil.

Fiktívna rekonštrukcia historického obdobia 7. storočia spred spojenia slovanských kmeňov bude postavená na dvoch hlavných dejových líniách a prepletená motívmi slovenskej a ukrajinskej ľudovej slovesnosti zachytenej v piesňach, poverách či rozprávkach. 

Odporúčané
Tip na seriál: Atlanta ťa zoznámi so svetom pouličných gangstrov a miestnych obyvateľov v bizarných životných situáciách Tip na seriál: Atlanta ťa zoznámi so svetom pouličných gangstrov a miestnych obyvateľov v bizarných životných situáciách 25. novembra 2020, 21:09

Príbeh plný mystických a fantazijných prvkov je posadený do prostredia Karpatskej kotliny, v ktorej sa život zmení na boj o prežitie po príchode plieniacich kočovných kmeňov Avarov. Dej rozdelený do dvoch hlavných línií nás zoznámi s cieľavedomou Drahou (hrá ju ukrajinská herečka Polina Nosykhina) a Radúzom (Tomáš Maštalír), synom starešiny hradiska Furnau. Tešiť sa môžeš na poriadne krvavé súboje, erotiku a aj prvky fantasy.

Radúz túži po deťoch, ktoré sa mu nedarí splodiť, a tak o pomoc požiada nebezpečného a prešpekulovaného žreca (staroslovanský kňaz) Čarada (Dušan Cinkota). V seriáli sa objaví oveľa viac hercov vrátane Zuzany Fialovej, Juraja Loja, Andreja Hryca Hryc či Mareka Vašuta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia