Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2020, 18:29
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Oficiálne: Deadpool 3 našiel nových scenáristov. Vo filme by sa malo nadávať a mal by byť súčasťou marveláckych filmov

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Film začínajú oficiálne pripravovať.

Fantasticky to znie, fantasticky sa to hovorí. Slovami komentátora Miloša Kováčika z finále Majstrovstiev sveta v hokeji v Göteborgu, kde sme v roku 2002 získali zlato, okomentujeme aj oficiálne potvrdenie Deadpoola 3. Čakali sme na to dlhé roky a čakanie sa ešte predĺžilo, keď Disney v roku 2018 kúpilo štúdio Fox, a tým pádom získalo aj práva na Deadpoola. 

Odporúčané
10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 21. novembra 2020, 14:36

Zahrnie ho do Marvel Cinematic Universe (MCU), alebo bude Deadpool fungovať vo vlastnom svete? Oficiálne to potvrdené nemáme, no zdá sa, že bude skutočne figurovať v rovnakom svete ako Thor, Strážcovia galaxie ši Spider-Man. Deadline informuje, že Ryan Reynolds (predstaviteľ hlavnej role a producent) sa v uplynulých týždňoch stretával s rôznymi scenáristami a diskutoval s nimi o tom, aké plány majú pre Deadpoola. 

Nakoniec si spoločne s Marvel Studios a Disney vybral sestry  Wendy Molyneux and Lizzie Molyneux-Loeglin. Tie sú zodpovedné za produkciu a scenár úspešnej seriálovej, animovanej komédie Bob’s Burgers. 

Domov
Zdieľať
Diskusia