Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2020, 11:32
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Aký je rozdiel medzi Igorom Matovičom, Arianou Grande a Edom Sheeranom? Odpovedá samotný premiér

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Predseda vlády Igor Matovič sa opäť vracia k diskusii na sociálnych sieťach pod meme obrázkami iných stránok. Tentokrát si uťahuje z protestov.

Premiér Igor Matovič sa vracia k ešte neformálnejšej komunikácii cez sociálne siete. Pod meme stránkou reaguje na príspevok, ktorý sa týka protestov proti jeho vláde a opatreniam.

Kompilát zachytáva davy ľudí na koncertoch Ariany Grande, Eda Sheerana a následne aj protesty pred Prezidentským palácom, kde sa zišli priaznivci extrémistických strán vrátane Ultras Slovana, ale aj komunisti a ďalší Slováci, ktorých pred 17. novembrom k protestom motivovali napríklad Robert Fico alebo Andrej Danko.

Igor Matovič v komentároch predsa len vidí jednu výhodu týchto protestov. „... ale len jedni to majú grátis,“ napísal a pridal aj emoji, ktorým znázorňuje, ako je nad vecou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia