Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
19. novembra 2020, 15:16
Čas čítania 2:12
Sponzorovaný obsah

Betka, Evžen, Slaytiiina a ďalší influenceri prezradili, čo im robí radosť

OSOBNOSTI INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Niekto prvý krát v živote upratoval a iní si potrpia na príjemné chvíle s najbližšími. 


Jeseň je síce veľmi farebné a čarovné ročné obdobie, no väčšinu času má podobu hmlistých, sivých a upršaných dní. Tie dokážu aj toho najväčšieho majstra zenu rozhodiť a navodiť mu melancholickú náladu.

Preto si treba vedieť z času na čas urobiť radosť. Každý má svoj recept, ako na to. Výnimkou nie sú ani známi influenceri. Okrem toho, že sa tešili z výhodných paušálov digitálneho operátora Radosť, zdieľali aj ďalšie tipy na veci či aktivity, ktoré ich robia šťastnými. Môžno medzi nimi nájdeš niečo zaujímavé aj ty. 

@beth.sal

Betku najviac tešia práve tie nehmotné veci. Medzi nimi je čas strávený s kamarátmi, smejúc sa na vtipoch, chvíľka pohody, keď si len tak hádže kamene do vody. „Radosť je, keď sa môžem ozvať rodičom a starým rodičom a viem, že sú v poriadku, keďže na návštevy teraz veľmi nieje vhodná chvíľa. Radosť je, že si večer líham s pocitom, že dnešok som opäť prežila naplno. A že všetky tie okamihy s vami môžem zdieľať a spolupracovať s ľuďmi, ktorí ma bavia a inšpirujú! Sharovať myšlienky, ktoré ma niekam posúvajú, ktoré ďalej inšpirujú vás a tak ďalej,“ opisuje Betka ďalej vo svojom príspevku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @beth.sal,  

@asimistermt

Čím iným by si mohol urobiť radosť Asimister, ak nie práve nejakým nadupaným setupom? Práve tak aj urobil a jeho oči žiarili šťastím vďaka setu, s ktorým sa cíti ako naozajstný závodník. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Asimister (@asimistermt),

@evelynjefresh

Evelyn ako píše vo svojom príspevku, je vždy jedna z tých v partii, komu chýbajú dáta a kvôli tomu večne nevidí niekoho správy. Preto jej urobil radosť nielen samotný výstup na Veľký Choč, ale aj to, že mohla vďaka digitálnemu operátorovi bez problému pridať z tejto expedície aj fotku. Lebo čo nie je na Instagrame, akoby sa ani nestalo, že áno? 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

@evzeniss

Evženovi a jeho bratovi Selassiemu robia radosť tak jednoduché veci, ako obrázky či videá, ktoré sú nejakým spôsobom zvláštne upokojujúce. Určite to poznáš aj ty. Zapozeráš sa do nich a nevieš prestať.  

@expl0ited_

Ak sleduješ youtubera Expla, tak ti je jasné, že jemu tiež veľa k úsmevu na tvári nechýba. Aj k svojmu príspevku napísal, že takto u neho vyzerá nekonečná radosť. Nuž, v tých z nás, v ktorých drieme to večné dieťa, vzbudia radosť aj konfety, balóny a toaletný papier. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Altof - Expl0ited (@expl0ited_),  

@ooklusir

Čo má Rišo na svojom zozname vecí, ktoré mu robia radosť? Výlety do prírody, čas strávený s priateľmi a najbližšími, tetovanie či vydarený trik na skate. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Labuda (@ooklusir),

@slaytiiina

Adam, známy ako Slaytiiina zdieľal na svojom Instagrame fotku, ktorá je pre neho zosobnením radostných momentov. Ako u mnohých ďalších influencerov, sú to samozrejme chvíle strávené s priateľmi. Okrem toho však natočil aj video, kde sa rozhodol urobiť radosť nie sebe, ale svojej mamine. A čím iným by mohol mladý človek potešiť svojmu mamu, ak nie práve tým, že uprace?


Ako vidíš, každému robí radosť niečo iné. Niekomu stačia chvíle strávené s priateľmi, iní si potrpia na materiálnom potešení, ďalším robí radosť, keď ju môžu šíriť navôkol. Tých spoločných chvíľ s priateľmi či blízkymi môže byť teraz menej, takže každá správa či telefonát o to viac poteší.

S Nekonečnou Radosťou si ich môžeš užívať naozaj do nekonečna, takže ak si ju predplatíš, potešíš nielen seba, ale aj kamarátov, mamku či dedka, ktorým budeš môcť vyvolávať či písať od rána do večera. A s dátami je to rovnako. Už ti ani náhodou neujdú tipy pre radosť, od tvojich obľúbených influencerov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Radosť (@tojeradost)

Domov
Zdieľať
Diskusia